• 26 Haziran İstanbul

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 9 ay, 2 hafta, 5 gün, 18 saat, 17 dakika, 19 saniye önce

İstanbul’da muhteşem bir ikinci altılı var, yüzde yüz içimesinen bir kurgu olduğunu söyleyebilirim.

 

Ildır Esintisi grup içinde aradan en iyi sayılabilecek dönüşü yapan isim. İlk defa sentetik koşacak fakat sorun yaşayacağını kesinlikle düşünmüyorum. İyi bir Ildır Esintisi’nin Ulubaş arkası yarış koşabildiğini, bu mesafelerde çok yetenekli bir sprinter olduğununu unutmayalım ve grup bence gayet uygun. Varlıklı ara dönüşü eski diriliğinde değildi, keza Mavi Bahar da öyle. Romanolur’un Gergin gibi bir ata çok kolay teslim olması hoşuma gitmedi, bugün Ayşerose’un süratiyle öne düşmek için biraz daha uğraşmak zorunda olduğu bir yarış var. Onu da eliyorum ama bir at yazma imkanım olsa tercihim kesinlikle Romanolur olurdu.

Sonuç olarak bankom Ildır Esintisi.

 

İkinci ayakta Moorland yazamadan kesinlikle oynamıyoruz. Çirçuz’a lafım, çok iyi bir kısrak, grubun haklı favorisidir. Fakat 10 Mayıs – 31 Mayıs arası galop boşluğu beni biraz tedirgin etti. Burayı kendimce kapalısıyla geçmeye karar verdim.

 

Sharpa’nın sezon başı eksik işleriyle yarış göreceğini, bildiğimiz Sharpa gibi koşmayacağını düşünüyorum. The Matched’ın da kaba kumdaki gücünü bence bu pistte göremeyeceğiz.

Şanssızlığını kıran Jack Sparrow’un tekrar kazanaması için hiçbir sebep yok. Sharpa’yı bu şekilde yakalamışken bu grubun net favorisi. Sentetik de koşabilen, boş kalacak Angels Boy rakibidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4 ( Ildır Esintisi )

2.Ayak: 4,11,12,10,13,2

3.Ayak: 1,6,7,2,3,10,4

4.Ayak: 3,1

5.Ayak: 4,2,9

6.Ayak: 14,16,3,1,6,7,10,11,18,9,15


Cengiz Gürbüz