• 26 Haziran Urfa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 9 ay, 3 hafta, 1 gün, 18 saat, 50 dakika, 35 saniye önce

Malum bayram yoğunluğundan ötürü Urfa’ya çok detaylı çalışma fırsatım olmadı. İyi bildiğim atları kullanarak bir kurgu hazırladım. Fazla gelenler beşliyi değerlendirebilir.

 

Üçüncü ayakta Golden Countess ve Nani Nani kaçmaya çalışacak, ekürilerden Blue Life ve Piyona da erken yürütecekler. Bekleyenleri daha iyi ve şanslı buluyorum. Unıverse beklemeye döndüğü son yarışını çok kolay kazandı. Zaten bu seviyeler için çok iyi bir kısa kum potansiyeli var, stil itibarıyla da Doğu yarışlarına çok uygun. Yine net favorim.  Aıgaı sahip değiştirdikten sonra en iyi olduğu döneme geri döndü, Unıverse beklediğimin altında kalırsa yarışın favorisidir. Bir iki yarıştır sert gruba çıkan ekürilerden Fresia, tam mesafesine ve uygun gruba dönmesiyle yarışın içinde olacaktır, üç atı yeterli buluyorum.

 

Altunbir’i mesafenin yüz metre uzaması ve özellikle Alangoya’nın seri yapısı zorlayabilir, kolay kaçamazsa kaybedeceğini düşünüyorum. Sipan ve Karamusa yarışın sigortaları.

 

Bankom Euphrates olacak. 87 Mebruke’ye giden, çok değerli bir kum pedigrisi var, babası Turbo zaten Çapkancaş sürüleriyle dolu Urfa için çok üst düzey bir aygır. Urfa’daki ilk yarışı beklenen seviyede olmasa da çok kötü değildi ve iyi gruptaydı, tam hazır olmadan koştuğunu düşünüyorum. Sonra Adana’da fena olmayan bir ikincilik yaptı. Gelişen tecrübesiyle, bugün öne yakın yer tutup bu zayıf grubu geçeceğini düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,1,2,4,6,7,5,10

2.Ayak: 7,10,14,11,5,2

3.Ayak: 7,1,5

4.Ayak: 3,1,4

5.Ayak: 3

6.Ayak: 2,4,10,11,12,15,5


Cengiz Gürbüz