• 26 Kasım Adana ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 4 hafta, 1 gün, 6 saat, 22 dakika, 16 saniye önce

Bay Emir'in sorunlu olduğu fakat yine de koşacağı ile ilgili güvendiğim bir yerden duyum geldi. İmkanı olanlar Sangam'ı tek bırakıp son ayağa 4,5,11 ilave edebilir. Alternatif tek olarak Hasafet'i vermiştim ama sonradan Sangam'ı daha garanti bulduğum için Bay Emir yıkık oyunu Sangam ile kurmayı tercih ediyorum.


Kasım ayı performansımdan sizler gibi ben de memnun değilim. Çoğu oyunu kurgu hatası veya dikkatsizlikten kaybediyoruz. Daha sağlıklı çalışıp motive olabilmek adına Pazartesi ve Salı günü ara vereceğim. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

 

İlk ayakta Alesis ve Talia Hanım’ı ayırmayalım. Talia Hanım’ın jokeyi Sadettin Boyraz Alesis’e yarış kazanabileceği avansı verecektir, düzlükte iki atın da birbirini geçmesi sürpriz değil.

Yarışın çok erken süratlenme ihtimaline karşı, bu sefer yakın bekleme yaparak daha etkili olacağını düşündüğüm Bleed sigortamız olsun.

 

Hasafet fizik yapısı itibarıyla kuma yatkın görünüyor, grubun çok uygun olmasıyla ikinci tek olarak düşünülebilir.

Soydan, Özdemir ve Great Master rakipleri.

 

Sangam’ın form durumu ve kum kalitesi grubun üzerinde olsa da gününde olmadığı zaman kafayı kaldırıp bir adım ileri gitmiyor, dolayısıyla risk almak istemiyorum. Son yarışı fena olmayan Fülane ve  bu grubu her zaman geçebilecek kalitesiyle Dalgacı rakipleri.

 

Copy Cat ve Sımpatıca gibi iyi kum annelerine sahip Lady Steel – Three Cat ekürilerine mutlaka şans verilmelidir. Cazip konumda oldukları için, misli yapabilmek adına ikisini de şablona alıyorum. Sonra yarışın tecrübeli atları Royal Sun, Dong Feng ve İskeçe.

 

Bay Emir’in normal bir arap atına kaybetmesi bugünkü şartlarda çok zor, yanına at aramanın anlamsız olduğunu düşünüyorum, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,10,4

2.Ayak: 2,,1,8,4

3.Ayak: 2,1,5,7,6,9

4.Ayak: 5,1,3

5.Ayak: 11,6,9,3,4

6.Ayak: 3



Kontra Oyun

1.Ayak: 2,10,4

2.Ayak: 2,1,8,4

3.Ayak: 2,1,5,7,6,9

4.Ayak: 5

5.AAyak: 11,6,9,3,4

6.Ayak: 3,4,5,11

 
Cengiz Gürbüz