• 26 Kasım İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 1 gün, 20 saat, 42 dakika, 42 saniye önce

Banko tercihimi Gayemsu – Dadaşcan ikilisi arasında kalıp Gayemsu olarak belirledim.

Gayemsu’nun gruba avantajı yarış stili ve orta mesafede istikrarlı şekilde bu grubun bit tık üstü yarışlar koşabilmesi. Her türlü yarış gidişine uyumlu bir stili var, yakın giderek, fırsatını bulduğunda öne çıkarak etkili olabiliyor ve  virajda arka gruptan kopabilmesi bugünkü yarış özelinde çok kıymetli. Kurtşah’dan öne çıkma hamlesi gelebilir, jokeyinin buna karşı dikkatli olup erken yürümemesi lazım, atı tanıdğı için bu konuda Palaur’a güveniyorum.

Rakiplerine bakalım, gizli ekürisi Gönül Avcısı’ndan orta mesafe performansının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Akın Akın yarışını koşarsa en tehlikeli isim, onu da formsuzluğu ve son yarışındaki sorunlu görüntüsüne güvenerek eledim. En iyi yarışını koşsa bile bence Gayemsu’nun Akın Akın ile başedecek gücü var. Yarissa’nın kumu eksik görünüyor ve çok sık koşmaya başladı.

 

Dadaşcan son yarışında 1200 performansının çok daha etkili olacağını gösterdi, bu grubun bir tık üzerinde bir güce sahip, ikinci tek için Dadaşcan düşünülebilir.

İlk rakibi yine boş kalacak görünen ve düzlüğe avanslı çıkma konusunda yetenekli Gülşeker. Goben yine iyi koşacaktır, Dadaşcan biraz eksilirse kazanabilir. Uçan Uçan’a kumda bir şans daha verilmeli.  Geniş oynayanlar Tuğalp’i de yazıp kapatabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,6,4,8,7,10,1

2.Ayak: 9,4,5,6

3.Ayak: 4

4.Ayak: 4,1,2

5.Ayak: 1,,5,2,6,,3

6.Ayak: 3,2,7



Cengiz Gürbüz