• 26 Mayıs Ankara

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 10 ay, 3 hafta, 3 gün, 22 saat, 12 dakika, 43 saniye önce

Tatlı Üçar, Güldürenkız ve Yaban Arısı mesafe yetenekleri ve kaliteleriyle gruptan ayrı yerdeler. Üçü de formda olup sürprize kapalı, üç at arasında ise kolayca yer değiştirebilecek bir yarış. 

Kaliteli anne hattıyla iyi bir sınıf vaat eden Presıdent Of Cıty, gördüğü her yarışla kumaşını biraz daha geliştiriyor. Kısalan mesafe ve uygun grup artıları tayı bugün maiden’ın ötesine taşımalıdır, kurgumun bankosudur. 

Bununla beraber programın kırılma yerleri bence birinci ve dördüncü ayak. İlk ayakta sivrilen taylar olsa da az farklarla bu pozisyondalar. 1200 metreye inen mesafe birkaç yarış gören ve yeni yeni çıkış yakalayan taylar arasında dengeleri değiştirebilir. Dördüncü ayakta Sinesipse boş kalır görünüyor. Nispeten düşük agf li olmasıyla özellikle kurnazların geniş oyunlarında bir numaralı banko adayı olacaktır. Kazanması normal sonuç fakat oldukça nazlı bir yapısı var. Özcan’ın gaddar binişine at negatif tepki verebilir. Yumuşak binişi daha çok seviyor. Gününü bulduğunda koşan bir at, kolaya kaçanlar için tek yazılabilir. Ben rakip aradım. 

Bol şanslar... 

 

1.Ayak: 5,1,4,8,9,7,2 

2.Ayak: 5,8,2 

3.Ayak: 3,7,4,1,6,2 

4.Ayak: 6,3,4,1 

5.Ayak: 3,7,1,2 

6.Ayak: 3 (Presıdent Of Cıty) 


Cengiz Gürbüz