• 26 Nisan Ankara ( Alternatif kurgu eklendi )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 11 ay, 3 hafta, 3 gün, 1 saat, 49 dakika, 45 saniye önce

Programa biraz daha baktıkça Ustaoğlu'nun bu gruba hakim olduğu kanısına vardım. İmkanı olanlar Ustaoğlu'nu tek bırakıp Phanta Rei'nin yanına Vıctory Promise, Jamala, Talia Hanom ilaveleriyla alternatif bir şablon deneyebilir.



İncifar
sürati;  Cibek Oğlu gelişime açık görüntüsüyle rakiplerinin şimdilik bir adım önündeler, iki tay yeterli görünüyor.

 

Bilbilan ve Sultanhan arasında virajda hafif haif başalaycak mücadele üç yüz dört yüz metre boyunca devam edecektir. Bilbilan’ı lüt yaparak ayırmak oldukça zor, ters mesafeye çıkan Sultanhan’ın bunu başarıp arka gruba da dayanması gerekecek. Sultanhan için zor bir yarış gidişi var, Bilbilan’ın bir adım önde olduğunu düşünüyorum. İkinci bankoya ihtiyaç duyanlar Bilbilan’ı değerlendirebilir.

Öte yandan, Bilbilan sonunu getiremeyecekse yarış çok ters bir sonuca açık. Yarış gören Makber Gülü ve Urfa’dan geldiği için üstüne bakılmayan Şeval Abla ikilisinden etkili bir yarış gelebilir. Sultanhan, Görgüncan ve Gülruh Hatun ikilisini de yazarak geniş oyunlar için kapatıyorum.

 

Ömer İn My Heart gibi çimde beklediğini bulamayan Artie Schiller yavrusu Panta Rhei bence en etkili yarışını koşacağı Ankara kumuna gelmiş. İzmir’deki Panta Rhei ve Adana’daki Vıctory Promise ikilisini kıyaslayacaksak geçtiği rakipler ve genel görüntü itibarıyla ben oyumu Panta Rhei’den yana kullanıyorum. Gündüzeli muhtemelen bineceği sözünü alarak Bursa’da tayı kendisi hazırlamış. Vıctory Promise tercihinde Halis’in çok istekli olduğunu sanmıyorum.  Pan Rhei, Jamala’nın arkasında yapacağı yakın beklemeyle Ankara programında en güvendiğim isim, banko tercihimi ondan yana kullandım.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 4,2

2.Ayak: 3,4,8,5,1

3.Ayak: 2,,4,6,1,3,5,7

4.Ayak: 2

5.Ayak: 2,1,3,5

6.Ayak: 1,9,7,6,4,3


Alternatif Kurgu

1.Ayak: 4,2

2.Ayak: 3

3.Ayak: Hepsi

4.Ayak: 2,1,4,5

5.Ayak: 1,2,3,5

6.Ayak: 1,9,7,6,4,3

Cengiz Gürbüz