• 26 Nisan İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 4 hafta, 18 saat, 21 dakika, 37 saniye önce

Yedilini ilk ayağında Teen Wolf tek tutuyorum.

 

Her yarış biraz daha dolu gelen Yağmurun Fısıltısı’nın uzun için de çok ümit veren bir görüntüsü var. Bugün grup da çok uygun,  Çeko Dayı ve Pan Idol vasatlar,  Fıre Flame’in maksimumu bence son yarışı kadar.  Temel Reis uzunda bir defa kazandı ama ben bir uzun mesafe atı olduğunu sanmıyorum. Sonuç olarak Yağmurun Fısıltısı’nın yine kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum, ben kendi oyunuma tek bırakacağım, yedili deneyecekler için de tek önerim budur. Kapalısı için sıralamam şablonda.

 

Schıfo Kocaeli’ye gitse daha uygun yarış bulamaz, bu gruba kaybetmesi çok sürprizdir, bankom.

 

Desire kaba kumda bile kazanarak çok iyi durumda olduğunu gösterdi. Biraz daha oturduktan sonra kısa çim – sentetikte önü bence çok  açık. Start sorunu yaşamazsa kazanmaya çok çok yakındır. Uzun süre sonra boş kalabileceği bir yarışı uygun grupta bulan Signora sigortamız olsun.

 

Lexıngton Fıre, Urashan ve Datome üçlüsü gelişime açık potansiyele sahipler, müneccimlik yapmadan üçünü yazıp kapatmak bence en doğrusu.

 

Son ayakta Ayza’ya mesafenin uzun geleceğini, Börtçeine’nin Crazy Island ve Konıgın varken eksileceğeini düşünüyorum. İki atı da şablona yazmadım, tercih size kalmış. En çok Crazy Island ve biraz yumuşak jokeyine rağmen Allshanti tutuyorum, sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4/1,2,3,5,6

2.Ayak: 8,4,3,2

3.Ayak: 5

4.Ayak: 3,2

5.Ayak: 4,6,2

6.Ayak: 1,3,2,10,7,5,13

 
Cengiz Gürbüz