• 26 Ocak Adana

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 2 ay, 3 hafta, 2 gün, 16 saat, 3 dakika, 48 saniye önce

Tempo yarışına yatkın, mesafeci bir izlenim vererek Maiden’dan çıkan Bartolomeo bugün o günkü performansının işaret ettiği, kalite ve gidişat anlamında en uygun yarışı koşacak, favorim. Bartolomeo dışında, bu mesafeye en yakıştırdığım isim Panchmahal oldu. Özellikle son yarışı çok ilgi çekici, uzun ve etkili bir sprint özelliğine sahip ve mesafede bunun kalitesini yukarı çekme olasılığı var, ihmal etmeyelim.

Misak-ı Milli Koşusu tehlikeli. 1500 start çıkışının tuhaflığı yarışın sonucu etkileyebilir. Mesela Aşemez hedeflediği yeri yarış başında alamazsa işi zora girecek. Zaman zaman takılan zaman zaman çok iyi çıkan Artuklu, Bildenhan’ı içinde tutarak başlayabilirse bu mesafeyi çok daha iyi kaçabiliyor. Tersini, startta kaldığını düşünelim bu kez Bildenhan oldukça şanslı pozisyona gelebilir. Bay Emir her halükarda yazılacak. Özetle dört atı ben ayırmamayı tercih ettim.

Bankom Beceriklihan. İkinci at çıkması sanırım benzer stilli Turap’dan kaynaklanıyor. Ama Beceriklihan’ın temposu, start çıkışı, direnci hepsi Turap’dan daha etkili. İlk iki yüzü yüksek tempo geçmek zorunda kalsa bile Turap’ı arkasında tutup numarayı alacaktır. O noktadan sonra Great Master da dahil olmak üzere bu gruptan üstün bir güce, karaktere sahip. Bankom Beceriklihan.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,6

2.Ayak: 11,4,3,1,2,8,9

3.Ayak: 2,3,1,4

4.Ayak: 4

5.Ayak: 5,1,4

6.Ayak: 10,1,4,3,6,8,7,9,2,13


Cengiz Gürbüz