• 26 Ocak Antalya

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 2 ay, 3 gün, 3 saat, 23 dakika, 41 saniye önce

İlk ayakta gidişat odaklı iki yönlü bir önlem almak şart görünüyor. Kumantay, Defneli, Gülallar üçlüsünün sürati yarışı beklemeye elverişli kılsa da Kumantay’ın bu grupta kuracağı tempo ihmal edilmemelidir. Defneli ve Gülallar’ın stilini bozacaktır, edindiği pist tecrübesiyle bitirme şansı da var. Beklemeciler içinde en dikkat çekici bulduğum isim Kardeşkaya oldu. İlk pist deneyimini tatminkar buluyorum, uygunlaşan rakipler yanında, ön grubu kaçırmadan ve ayak çabukluğu yaparak bekleyebilmesiyle yarış gidişine cuk oturan bir stili var. Kesinlikle iyi koşacak. Hedef küçülten Akdeniz ve güçlü yapısıyla pist uyumu yakalayabilecek Turaçbey ikilisi daha sonra değerlendirdiğim isimler.

Portraıt Of Lady üst gruplarda elde ettiği tatminkar sonuçlarla ve uyumlu jokeyiyle geliyor. Sonuca yakındır. İki yarıştır silik performanslar ortaya koysa da yarış sürat yönünü en etkili koşabilen isim olan Ostrava, stil avantajıyla favoriye iyi bir rakip olabilir. İki at yeterlidir.

Bali Kızı ve rakibine karşı bu kez kayda değer kilo avantajı elde eden Kupon mücadelesi sonucu belirleyecektir.

Kariyerinin en iyi yarışını bu pistte koşan Anadolu İncisi, grubun tamamına bariz üstünlük sağladı. Agf tablosunda da açıkça göründüğü üzere günün net favorisidir. İçime sinerek eleyemediğim tek isim Tangocu oldu. Pistteki ilk yarışında viraj üstü kendini tam anlamıyla veremedi. Tayın bu seviyeler için ayırt edici özelliği de virajı dolu tutabilmesidir. Ürkekliğini bugün aşıp rakibine karşı avanslı bir düzlük yaratabilirse dengeleri değiştiren bir sürprize imza atabilir.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 6,2,3,4

2.Ayak: 4,3,1,6,7,2,5

3.Ayak: 3,2

4.Ayak: 1,3

5.Ayak: 4,3,7,2

6.Ayak: 2,8


Cengiz Gürbüz