• 26 Ocak İzmir

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 2 ay, 4 hafta, 23 saat, 37 dakika, 30 saniye önce

İlk altılıda ve program içinde en güvendiğim isim ilk koşuda Dont Look Back. Mesafe özelliği çok çok zayıf taylarla koşacak, son koşusu üst grup olduğu için açılan farklar biraz tempoyla alakalıydı. Bugün daha kontrollü bir yarış koşup gerektiği yerde yürüyerek kazanmasını bekliyorum.

 

İkinci altılının ilk ayağı süratli geçmeye aday bir yarış. Öne giden tayların hiçbirinin numarayı istediği tempoyla alabilme şansı yok. ( Mestan Efe dahil ) Rhythm Of Power gördüğü yarışlarla birlikte form yakalama yolunda. Grubun bekleme yapabilen tek ismi ve ideal mesafesi de bu. Riskli bankoyla başlamayı sevenler için ideal bir seçim.

Burnıng Rose ve Mestan Efe şanslı bulduğum diğer taylar.

 

İkinci altılıda bankom Pirşakır.

Çok iyi bir sürati var, son koşusunda Burning Rose gibi bu seviyenin en hızlı taylarından birinin önünde kaçmayı başarıp son iki yüze kadar teslim olmamıştı. Bugün zorlanmadan numarayı alabileceği bir yarış var. Sürat yapabilen Cahide Sultan jokeyinin bilinçli tercihiyle beklemeye başladı. Pirşakır başlar başlamaz öne düşebilirse yakalanacağını hiç sanmıyorum.

İlk altılıya rakiplerini yazacağım.

 

Memduhağa, İzmir’i sevmemiş görünen Oğuzboylu’ya normal şartlarda hiç kaybetmez ama Bildenhan olunca insan ister istemez çekiniyor. Limitiniz doğrultusunda Memduhağa banko, veya Oğuzboylu ilave seçeneklerini düşünebilirsiniz.


Tabelada Mystıcal Victory'e güvenmiyorum, yarışın sadece son yüz elli metresinde var. Az da olsa yine ara vermiş, agf oranını hak etmiyor.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 2 ( Dont Look Back )

2.Ayak: 1,3,5,6,9

3.Ayak: 5,4,1,3

4.Ayak: 3,,4,5

5.Ayak: 7,,4,8

6.Ayak: 9,3,4,2,6,7

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 3,,4,5

2.Ayak: 7 ( Pirşakır )

3.Ayak: 9,3,4,2,6,7

4.Ayak: 3,,4

5.Ayak: 6,10,9,1,2,7

6.Ayak: 3,2,4,1,8,,6,10


Cengiz Gürbüz