• 26 Ocak Urfa ( Beşli )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 ay, 4 hafta, 1 gün, 22 saat, 37 dakika, 55 saniye önce

Bankom Oğlum Sıraç'ın son anda çıkmasından sonra beşli için Ayşerose'u tek öneriyorum. Gönülgüzeli'nin Beybinin Kızı'nı bozacağını düşünüyorum, yakın bekleyip etkili olabilen Ayşerose'u tek yazalım. Beşinci ayak için Ataç Girl, Yavuzoğlu ve Yakışıklı Çocuk üç at öneriyorum.


Müthiş bir şanssızlık ve beceriksizlik karışımı bir şey var üstümde bu ara, neresi delik kalsa ordan patlıyoruz, çok canımı sıkmaya başladı bu durum. Kısa süreliğine ara verebilirim.

 

Urfa’da sadece  az at geçtiğim iki yarışla ilgili açıklamam olacak.

 

İlk ayak Çakabey – Anizarbos ikilisiyle geçiyorum.

Kimi yazsam bu bitik grupta içime sinmedi. Royal Ashley’in düzlüğü önde görebilecek bir temposu kalmamış, virajda emeklemeye başlıyor. Ebu Emir’i de hem hafif uzun mesafeden hem de Royal Ashley’den dolayı öne gelemeyeceği için eledim. Nasrullah Bey gerçek anlamda ölmüş. Ajkoltoi her yarış startta kalıyor, çıkarsa tehlikeli ama iki ata yazmak bana çok mantıklı gelmedi. Sıght Seers sürüne sürüne koşan, vasat bir at. Fınal Try’ın durumu bozuk ve start problemi var, Urfa’nın yarış tipi Selahattin Bey’e hiç uygun değil.  Vıctory Star aylardır galobu yok, üstündeki elemanın da teşviği son derece zayıf. Hulin’in kısası daha iyi, o da bir dolu beş boş koşuyor.

Bu şartlarda, yakın bekleyip koşabilen, gücü de idare eder seviyedeki Çakabey ve Anizarbos ikilisiyle, riskli ve cazip şekilde ilk ayağı geçiyorum.

 

Bankom beşinci ayakta Oğlum Sıraç. Borbore’ye saldırdığı son yarışı bu grup için fazlasıyla yeterli. Epey aramama rağmen, o yarışına eşdeğer performanslı bir tay bulamadım, kazanması yarışın en  normal sonucu gibi görünüyor.

 

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,1

2.Ayak: 4,5,6,1,17,13,12,18,7

3.Ayak: 5,3,2,9

4.Ayak: 1,6,5,8,3

5.Ayak: 5

6.Ayak: 8,2,9,13,17,15,3