• 26 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 3 hafta, 6 gün, 13 saat, 35 dakika, 30 saniye önce

Mıster Rain son koşusunda Mıster Tıcker ve Last Point’in sağlam temposuna uyamadı. Mesafe de hafif uzun olunca sonlarda anormal durdu. Bugün grup, mesafe ve yarış gidişatı çok daha uygun. Barbel’ın dibinde, yarış boyu idareli şekilde iki giderek çok daha etkili olacağını düşünüyorum, plase banko arayanlar için önerim Mıster Rain.

Rakip tabi ki Zümrüthan, uzunla kısa yarışı arasında çok fark olduğunu son yarışında iyice gördük. Zümrüthan’ın kısa çiminin çok daha iyi olacağını düşünüyorum, yaz sezonunda  bence bir Kısa Vadesi var.

 

Mountain Eagle’ı son yarışında tek önermiştim, yüzde sekiz agf si vardı yanlış hatırlamıyorsa, baya cazipti. Tam beklediğim yarışı yaptı ama Başyiğit’in çok üst düzey koşmasıyla ikinci oldu. Bugün, Akın’ın da binmesiyle çok önde olması doğal ama ciddi bir rakibi olduğunu düşünüyorum.

Deucalıon’un son yarışını çok beğendim, iyi çıkamamasına rağmen yarış içindeki görüntüsü, özellikle virajda çok etkili yürütüp sonlara kadar Mountain Eagle ile beraber gelebilmesi önemliydi, Yonaguska faktörüyle 1200’e düşen mesafede çok daha tehlikelidir, mutlaka yazılmasını öneriyorum.

 

Daştanbey Tek Zulut varken kaçmaz, iki gidip virajda yürüterek yarışı Tek Zulut ile lüt şekline dönüştürmeye çalışacak. Ben Tek Zulut’un boş kaldığı zaman Daştanbey’e her zaman dayanabileceğini düşünüyorum.  Beklemeciler de Tek Zulut ayarında değiller, tekli şablon kurulacaksa önerim Tek Zulut.

Daştanbey beklediğimden fazla üstüne giderse yarış Taşçı Pehlivan için çok uygun hale gelecek, sigorta olarak yazılabilir.

 

Sincap Gül aşırı favori çıkmış, benim de favorim ama Sincap Gül’ü eskisi kadar beğenmiyorum. Ofsayt’ın boş kalması gibi Sincap Gül’ü çok zorlayabilecek ihtimaller de var.

Mastar Kızı, Külünk Sultan ve Eyota üçlüsünü de yazarak kapatıyorum. Sincap Gül kazansa bile zorlanır bence.

 

Balım Ege, Apocalypto, Pısces ve Judıcıous üçlüsünü yeterli buluyorum, ayırmayalım.

 

Son ayakta Tetina kaba kumu çok sevebilir, aşır geride kalmış, yazalım mutlaka.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,,5

2.Ayak: 5,3

3.Ayak: 1 / 2

4.Ayak: 3,5,6,1,2

5.Ayak: 3,1,8,7

6.Ayak: 8,1,3,14,12,5,6,15


Cengiz Gürbüz