• 26 Şubat Bursa

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 1 ay, 3 gün, 5 saat, 33 dakika, 30 saniye önce

Has Altun son yarışı gibi koşabilirse bu grubu geçecektir ama idman sıklığı olarak taya pek güvenemiyorum. Sebepsiz eksik koştuğu bir yarışı da var, sonuç olarak rakip yazmayı tercih ettim.

Çıma Çıma hem orijin hem fizik, aksiyon yapısıyla diğer taylardan daha mesafeci görünüyor. Has Altun’un kötü koşması durumunda sonuca en yakın isim. Sonra Çakır Dağlı, Kosova Ateşi tutuyorum.

 

Queen Of Proti Bursa kumunda bu mesafede çok güçlü gelebiliyor, yarışın sürati de göz önünde bulundurulduğunda gayet mantıklı bir tercih, misli kurgulara risk edilebilir.

Bu pistte Princess Di gibi bir atı zorlayan Angeletta start avantajını da elinde bulundurulmasıyla süratli bir tempo tutup yanına at almadan düzlüğe gelebilirse yakalanması kolay olmayacak. Queen Of Proti’nin geçilebileceği en tehlikeli senaryo bence bu.

Çok geniş oyunlar Dont Hasitate ilave edilebilir.

 

1200’ü açık yarış seviyesine yakın koşabilen Maruf Tay ve Lokum Oğlu yarışa hakim görünüyorlar, öncelik bu ikilide. Uzun süre sonra numara götürme fırsatı olan Akalp de mutlaka yazılmalı. Spesifik mesafesini bulan ve çok iyi koşan bu üç at bence yeterlidir.

 

Kazanamadığı yarışlardan sonra iyice grup düşen Karaçetin’in artık bu grupta rakibi kalmamış görünüyor. Net bir yarışla kazanacağını düşünüyorum.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 5,3,2,7

2.Ayak: 8,4,5,2,1,6

3.Ayak: 5,3,1,4

4.Ayak: 5,,1,,2

5.Ayak: 1,8,3

6.Ayak: 2 ( Karaçetin )


Cengiz Gürbüz