• 26 Temmuz Kocaeli

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 9 ay, 5 saat, 21 dakika, 6 saniye önce
Kocaeli'de ilk ayağı hasarsız atlatabilirsek neticeye çok yakın bir kurgu takip edeceğiz. Teksiz bir oyun tercihledim, ilk ayak temelini oluşturacak.
 
Over Clouds mesafe ve rakip faktörünü süre sonra yanında bulacak. Ön tarafa yapışıp erken pozizyon alabilmesi de kendisini gruptan ayrıştırıyor. Sonuca en yakın isim olmasını bekliyorum. Sahip değiştiren Junıor Çınar, tatminkar bir dönüş yarışı koştu. Koktay ekürisinin at koşma stratejesi düşüşe geçmiş atları yeniden parlatmak üzerine ve bu konuda oldukça başarılılar. Bu halin Junıor Çınar'a da sirayet etmesini bekleyebiliriz. Gidişat son derece lehine olup çıkbitir ihtimali göz ardı edilmemelidir. İki atla risk alıp yarışın ön tarafta şekillenmesini bekleyeceğim. 
 
Dişi ingilizlerin Kv yarışı ideal koşullarına dönen Sweet Humor ve So So Crazy arasında bitecektir.
 
Kılıç Osman bu sınıfa karşı koşacağı maiden için çok çok iyi durumda. Ters pistten etkilenmez veya stiline bulaşan bir tayla karşılaşmazsa gün içinde kazanma ihtimali en güçlü isimdir. Bununla beraber yine Ankara'dan gelen, henüz maiden olmasına karşın alt grup yarışında kolayca bitiricilik yapabilecek stiliyle Pişman Ağa ve vasat üstü gruplara karşı iki çim yarışı da hiç fena olmayan Özgüntaş, en ufak bir kriz senaryorusunu lehine çevirebilecek isimlerdir.
 
Bol şanslar...
 
 
1.Ayak: 7,3
 
2.Ayak: 2,5,1,6
 
3.Ayak: 6,4
 
4.Ayak: 4,2,3,1
 
5.Ayak: 1,7,6
 
6.Ayak: 7,5,6,3,10,4,8,1,14,2


Cengiz Gürbüz