• 26 Temmuz Kocaeli

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 9 ay, 13 saat, 6 dakika, 35 saniye önce

Torosdağı’nı aradan iyi dönen Gülenyüz veya çok eksik koşması durumunda Onnumara zorlayabilir. Yarışını yapar, risk alırım derseniz Torosdağı tek yazılabilir, aksi halde üç ihtimali birlikte düşünmek gerekiyor.

 

İkinci ayak zor bir yarış. Sürat yapıp kazanabilecek iki tay var, Çatladıkapı ve Asterion. Fakat birbirinin aynısı stile sahip, düzlük başına kadar süratli sonrası için hiç güven vermeyen isimler. 1700’de ancak biri stil değiştirecek ki diğeri kazanabilsin. Kaçakların durumu bu şekilde.

Bekleme atları içinde kumu soru işareti Ayshe, start problemli Great Whıte, mesafe uzun görünen Last Prıncess gibi atlar var.

Sonuç olarak bol miktarda soru işareti barındıran bir yarış, çok at yazıp risk almayalım.

 

Ekürilerin ve grubun diğer atlarının beklemeci olmasıyla Rusdamat kolay şekilde numarayı alır görünüyor. Temel Kaizbert özelliklerine sahip oluşuyla direnmeye yakın.

Babalarınbabası’nı ilk rakip tutuyorum. Grubun az atlı olup mesafesine dönmesiyle Maruf Tay’dan eskisi gibi bir yarış gelebilir.

 

Grubun en güçlü yarışlarını koşup aynı zamanda en iyi kum pedigrisine sahip Dear Molly yarışını koşması halinde bu grubu geçmeli. Ankara 1300 yarışını bakarak kısacı, İstanbul – Ankara perfomansını değerlendirerek kumcu olduğunu söyleyebiliriz. Kocaeli’deki bu yarış her ikisinin kesişim noktası şeklinde. Zayıf dişilerin yanında kazanacağını düşünüyorum, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,,4,5

2.Ayak: 11,2,3,1,7,5,9,4

3.Ayak: 9,2,14,3,10,4,7,8

4.Ayak: 2,7,1

5.Ayak: 3

6.Ayak: 7,4 12,1,9


Cengiz Gürbüz