• 27 Ağustos İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 7 ay, 3 hafta, 6 gün, 20 saat, 36 dakika önce

Lucezia’ya aşırı yük binmiş bir program var. Performansı bir tık üstün görünse de bugüne kadar her yarışını kaybetmiş bir attan bahsediyoruz. Ben güvenmeyeceğim. Out Of The Dark ve Vedat Abiş başta olmak üzere denemeye değer rakipleri var.

İlk ayakta Performante’nin muazzam bir gidişat avantajı var. İdeal mesafesinde hiç ellenmeden numara götürecek. İyi haliyle sahada olacaksa üçlülere kök söktürecektir. İdeal mesafesine dönen Mamba Forever en ciddi rakip görünüyor. İki at yeterlidir.

İkinci ayak Caracciolo, French Chadet ve Strawberry Girl’ün gruptan bariz ölçülerle ayrıldığı bir yarış. Tombaladan saçma işler çıkmazsa kapalı olduğunu düşünüyorum.

Lovely Bonita son Ankara Koşusu’nda bence numara alamamaktan olumsuz etkilendi. Gelişimi çok iyi şekilde sürüyor. Uzayan mesfeye rağmen beyaz bayrak aynaya çok yakın olduğunu düşünüyorum. Crazy Amazon ve Ballı Kaymaklı rakipleridir.

Dördüncü ayakta mükemmel bir sürat yarışı var. Lumınary start çıkışını oyalanmadan yapabilirse ön gruba (Romolo, Saetta) hakim olacaktır. İşler yolunda giderse arkaya direnmeye de sermayesi kalır; fakat sağlam tutmak isteyenler Nestor, Luminescence eklemeli.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 4,3

2.Ayak: 1,9,16

3.Ayak: 6,2,1

4.Ayak: 5,1,2

5.Ayak: 5,1,2,3,4,7

6.Ayak: 9,13,1,10,12,7


Cengiz Gürbüz