• 27 Ağustos Kocaeli

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 7 ay, 3 hafta, 2 gün, 19 saat, 55 dakika, 1 saniye önce

Banko tercihim ikinci ayakta Helecan oldu. Yanlış hatırlamıyorsam bir yarışa deklare olup çıkmıştı, önemli bir problemi yok ki yakın zamanda tekrar yarışa yazılıyor. İdman duruşu mükemmel.

Helecan orijin olarak birinci sınıf bir kısrak ailesine uzanıyor. İkinci anne Bedel 2’den uzun uzun bahsetmeye gerek yok. Kalitesinin yanında başlangıç yarışına da uyumlu, yarışa kolay adapte olup kendini çabuk hazırlayabilen bir orijin özelliği var. Vasat tayların yanında kazanarak başlaması gayet olası görünüyor, bankomdur.

 

Cilveli Hisar bu seviye için etkili bir stilde koşuyor, perofrmansı da grup için oldukça tatminkar, net favori tutuyorum. Boncuğum hızlı ve kumcu orijinyle bugün varlığını hissettirecektir, bence şansı ve agf oranından çıkan sonuç Boncuğum’u bize yazdırmalıdır. Aksi Seda inatçı yapılı bir kısrak, kumda direncini bir üst noktaya taşıyabilir, orijini de bunun için müsait. İhmal edilmemli. Üç tay arasından kazananın çıkacağını düşünüyorum.

 

Kalabalık olmasına rağmen net kaçan bir ismin olmayışı Bolt Girl’ü şanslı kılıyor, Çıksalın ne kadar tutuluyorsa Bolt Girl’de o kadar tutulmalıdır. Türknur yarışın sigortası.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,7,5,2,4

2.Ayak: 9 ( Helecan )

3.Ayak: 1,2,3,7

4.Ayak: 9,1,4,5,2,3,8,6

5.Ayak: 3,2,1

6.Ayak: 2,8,6


Cengiz Gürbüz