• 27 Aralık Bursa ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 2 gün, 44 dakika, 45 saniye önce
Rusdamat dış startı çekememiş, biliyoruz ki tereddüt ederek çıkıyor, erken hamle yapamazsa BİNBİR'in bomboş kalacağı bir yarış olabilir. Sonradan aklıma gelen bu ihtimalden epey çekindim açıkçası ve Binbir'i de kurguma alıyorum. İlk ayak Kayrabey'i eledim, son ayakta da mesafe ve Arpello fakötüründen ötürü Raziye Ana'yı çıkarıyorum. Bu haliyle biraz geniş bir şablon oldu ama daha fazla eleme maalesef yapamıyorum.



İsmi Yiğit
ve Akçağa grubun potansiyelli ve formda tayları, önceliği bu ikiliye verelim. 800/ 56 civarı güzel işlerle hazırlanan, Emmi'nin kardeşi Tarantula muhakkak yazılmalı. Bir önceki üçüncülüğü bu gruba yetecek seviyede olan Kayrabey'e aprantiye rağmen şans verilmeli.
 
 
 
Oltacı'yı son yarışında da banko önermiştim. Gedizkaya'nın şahlanarak çıkıp Döver'i bozamaması neticesinde rakibini geçemeyip ikinci kalmıştı. Bugün mesafe ve grup biraz daha uygun. Binbir'i biliyorsunuz bu mesafede her zaman kolluyorum ama Rusdamat'ı erken ayırıp Oltacı'ya direnecek avansı alması zor görünüyor, son koşusunu da hiç beğenmedim. Kalan grubu Oltacı'nın her halükarsa geçeceğini düşünüyorum, bankom.
 
Bu arada, eşgal olarak tepeden tırnağa kendisine benzeyen Oltacı gibi şahane bir rerefaransla kariyerine başlayan Bayçora'nın şu an toplamda altı yavrusu var ve bu yıl üçlüye sadece bir tanesi dönecek. Ezbere bir gelenekle devam edilen arap yetiştiriciliği nitelikli bir kum aygırını daha heba ediyor.
 
 
 
Kupalım gidişat avantajıyla, New Transatlantic kalite olarak gruba hakim durumda.  Yani yarışta bir kaçak olsa Kupalım'ı hiç düşünmeden eleyebilirdim ama boş kaldığı bu tip mesafelerde bambaşka bir seviyeye çıkıyor, iki atı ayırmayalım.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 4,1,8
 
2.Ayak: 6,4,3,2,5,8,1,10,11
 
3.Ayak: 2,,1
 
4.Ayak: 3,2
 
5.Ayak: 3,10,9,8,2,6,4
 
6.Ayak: 5,3,2,4


Cengiz Gürbüz