• 27 Aralık İzmir ( Düzeltme, Ekleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 3 ay, 3 hafta, 1 gün, 20 saat, 44 saniye önce

Dördüncü ayakta 4 yerine 5 ( Vıctory Way ) yazılacak, numara hatası düzeltildi. Son ayak 11 ( Lady Emine ) eklenmiştir.


İzmir bankom ikinci ayaksa Run For Lina oldu. Zorlu bir program var, son ayak Gıallo Ragazza geçilirse güzel bir ikramiye çıkabilir. Oraya kadar dolu gelebilmek adına bulabildiğim en akılcı tek Run For Lina.

Annesi Annesley, Buğdaycı ekürisine ait bir kısrak, bir Sadlers Wells kızı. İlk tayı Sihirbaz ilk koşusunu gösterişli kazanıp bir daha koşamamıştı. Sadlers Wells’in mesafeci karakterini kısrağın taşıdığını düşünüyorum. Bu anlamda güçlü bir anne.

Run For Lina ilk yarışında elli metre civarı start problemi yaşadı ve yarışa hiç karışmadı. İkinci koşusunda bunu dört boya kadar çekti ve şahane bir düzlük perfprmansı yaparak ikinci oldu. Bazı atlar sprint kalitesini mesafeye taşıyamazlar, bu anlamda kısada yaptıkları sprint aldatıcı olabilir. Dikkat edilmesi gereken, en doğru sonucu verecek nokta sprint mesafesinin nereye kadar devam ettiği. Bu özellik orijin karakteriyle birlikte düşünüldüğünde, mesafedeki etkisi konusunda genelde yanıltmaz. Run For Lina’nın bugün start çıkışını biraz daha düzeltip, 1400 farkıyla mesafe gücünü daha etkili şekilde hisstereceğini düşünüyorum. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,1,2,6,4

2.Ayak: 10

3.Ayak: 3,1,2,,4,5

4.Ayak: 5,7

5.Ayak: 1,4,3,5

6.Ayak: 6,2,7,9,8,13,11


Cengiz Gürbüz