• 27 Ekim Ankara ( Güncelleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 5 ay, 2 gün, 7 saat, 2 dakika, 22 saniye önce

Dördüncü ayağa Ayrton da ilave ediyorum, hala oynamamış olanlar yazmasında fayda var.

Tek programa ( Ankara ) tahmin vereceğim için kredi düşmeyi uygun bulmadım, tahminler herkese açık olacak.



Ankara altılısını ilk dört ayağı az atla içime sindirdiğim için teksiz şekilde kurguladım. Son iki ayağın da maksimum altı atla kapatılabileceğini düşünüyorum, umarım başarılı olabiliriz.

 

Hergele genel performans itibarıyla bu grubun bir tık üzerinde yarışlar koşuyor. İstanbul’da Mertadam’ı lüt yaparak geçmesi, Ankara performansı bu grup için kıymetli yarışlar. Düzgün bir binişle çok şanslı olduğunu düşünüyorum.

Hünkaroğlu Joker yavrularının genelinde olduğu gibi tam bir orta mesafe atı. Uzunda anormal eksildiği için alt gruplara geçiliyor, bugün tam mesafesinde dişine göre rakiplerle koşacak, mutlaka etkili olacağını düşünüyorum.

 

İ Saw The Sun mesafesine dönünce çok iyi koşmaya başladı, kuru çime ve orta mesafeye bayılıyor, Mihrişah’dan gelen bu sülale zaten genel olarak kısacı atlarıyla ünlü. Bir kez daha çok şanslıdır.

Ankaralı kısalıp lehine dönen mesafede uygun gruba çıkıyor, mutlaka yazılmalı.

Speedy Gunner uzun mesafe ağır saha gibi faktörlerden dolayı bir türlü maksimum koşamıyor, bu sefer etkili olacaktır.

Üç at orta mesafe çim kalitesi olarak grubun bir adım önündeler ve form durumları da gayet iyi. Yeterli olacaklarını düşünüyorum.

 

Öncelik Serhuncan’da, grubun uzun mesafe performansı anlamında bir numaralı ismi Serhuncan. Mark Holmnes son yarışında start çıkışını yapamayınca öne gelmek için doldurmak zorunda kaldı ve doğal olarak düzlük performansı eksildi. Bu sefer iyi çıkarsa Exchanger’ın üstüne gitmeyeceğini ve boş kalabileceğini düşünüyorum, onu da yazalım.

Son olarak, orta mesafeye daha yatkın olsa da 1900 performansı bu gruba yetebilecek seviyedeki Rumba’yı da yazalım, yeterlidir.

 

Siverek Diyarı çok ısrarlı kaçarsa Trıton’a yarışı kaybettirebilir, o yüzden Gürsoyhan-Triton geçmek mantıklı.

Trion hiçbir şekilde iki gitmeyecektir, dolayısıyla Siverek Diyarı’nı geri plana aldım. Bu grubu 1500’de ancak kaçarak geçebilir.

 

Euphrates ve Bavi Reş ikilisini önde görsem de yeterlidir deyip bırakamıyorum. Özellikle Euphrates’in tercihli start almaması çok sıkıntı olmuş, erken ön gruba yanaşamazsa şansı çok zayıf, Bavi Reş’in de bu gruba kaybetmesi çok uzak bir ihtimal değil, o yüzden buraya at yazılabilir diye düşünüyorum. Sıralamam şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,7

2.Ayak: 1,3,8

3.Ayak: 2,3,8

4.Ayak: 2,4,1

5.Ayak: 8,1,9,2,4,6

6.Ayak: 1,6,9,2,5