• 27 Ekim İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 4 hafta, 2 gün, 7 saat, 9 dakika, 6 saniye önce

İlk ayakta kabaca baktığımızda Turgut Usta, Kartalmömer, Veliahtım ve start çıkışı yapmayı becerebilirse Halenay numarayı çıkmayı hedefleyecek atlar. Hışman faktörü ve rakiplerinden biraz daha iyi çıkabilmesiyle muhtemelen Kartalömer öne gelecek, kaçanlardan biri yazılacaksa Kartalömer yazılmalı. Çim – sentetik başarısı yok görünse de bu kadar formda ve kilo avantajı varken şans verilmeli.

Alemin Kralı tek yazma konusunda her zaman düşünüp çekindiğim atlardan biri. Grup çok uygun görünmesine rağmen tek yazmak içime sinmiyor.  Oğlumejder, Turanhan ve süratli pistleri pek beceremese de grubun uygunluğuyla Ahmin şans verdiğim atlar.

 

Islak sahaya bayılan, grup ve yarış gidişi uygun Mahir Bey mutlaka yazılmalı. Lady Girl’ün bu pistte gideceğini düşünüyorum. Mesafe bir tık uzun görünse de bu grupta eksileceğini sanmıyorum, iki at yeterlidir.

Wıncheter'ı Mahir Bey'in gerisinde bulduğum için eledim. Kris Angel'ın sınır mesafesi ve sahanın da ağırlığıyla zorlanacağını düşünüyorum.

 

Son yarışıyla iyi durumda olduğunu gösteren Korik günün gizli kalmış favorilerinden biri. Yarış gidişiyle ilgili biraz soru işaretleri var. Fordta Tek veya Emmi’ye numarayı verir mi, yakın beklememi yapar kestiremiyorum. Düzlüğe sermayeli geldiği her türlü yarış gidişinde yarışın favorisi, alternatif banko olarak düşünülebilir.

 

Curtaralo son yarışıyla beraber eski durumunu yakaladığını gösterdi. Mesafe kalitesi olarak rakipsiz olduğu grupta kazanacağını düşünüyorum, bankom.

 

Son iki ayak sürpriz sonuç çıkarmaya çok müsait, imkanı olanların eleme yapmamasını öneririm.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,9,8,7,3

2.Ayak: 6,2

3.Ayak: 3,,1,2,6,9

4.Ayak: 1

5.Ayak: 3,4,8,1,7

6.Ayak: 3,1,6,2,4,5

 

Cengiz Gürbüz