• 27 Eylül Ankara

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 6 ay, 4 hafta, 1 gün, 25 dakika, 44 saniye önce

Ankara’da zengin bir program var, Drıve Faster da dahil olmak üzere her yarışta bir şey olabilir. Kısacası para potansiyeli olduğunu düşünüyorum.

 

İkinci ayak üç tay arasında görünüyor; Mahkumadam, Bade Hanım, Ulukaan.

Mahkumadam ve Ulukaan kadrolu Maiden tayları görüntüsündeler. İki tayda da düzgün bir akış yok, sadece tempodan kopmamayı başarıp grubun zayıflığına göre tabela sonu yapabiliyorlar. Bitirici özellikleri zayıf.

Bade Hanım bu ikiliye göre biraz daha kaliteli özelliklere sahip. Yarışın belli noktalarında, özellikle ilk iki yüzden sonra yerini kolay alıp teşviğe cevabı da seri ve etkili şekilde verebiliyor. Pedigri olarak da grubun en güçlü ismi. Ankara performansını bildiğimiz şekilde sürdürürse kzanacağını düşünüyorum, bankom.

 

Son ayak Pastor – Didactic ikilisiyle geçeceğim.

Pastor’un zaten performansı malum, bugünkü Ankara grubu rakiplerinden çok daha kaliteli, güçlü bir tay. Kilonun da sorun olacağını sanmıyorum, yarışın net favorisi.

Didactic özellikle son bir aydır oturmaya başlayıp, stiline kendini alıştırdı. Biraz daha uzuna yatkın olsa da 1600’ün bu grup için mesafe sorunu yaratacağını sanmıyorum. Pastor’u zorlayabilecek tek isim bence Didactic.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,4,3,6,8,7

2.Ayak: 7

3.Ayak: 2,7,3,4,6,8

4.Ayak: 3,4,6,5,1

5.Ayak: 1,2,3,6,11

6.Ayak: 1,2


Cengiz Gürbüz