• 27 Eylül Bursa

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 6 ay, 4 hafta, 5 saat, 18 dakika, 58 saniye önce

Kaizbert’in elit seviyesine çıkacak potansiyel gösteren Kafa Kıran, kumda kazandığı maidenda yarışa çok daha uyumlu ve sakin göründü. Tecrübesi arttıkça çok daha iyi grupların yanında söz sahibi olması kesin görünüyor. Uygun rakipler yanında ve bu kez etkili pistinde çok şanslıdır. Açık yarış performansıyla geçer not alan Erciyes Fırtınası, doğru grup ve mesafe tercihiyle doğrudan rakibidir. Kilo avantajı yakalayan Kral Camuz, tecrübesi, yeterli performansı ve Berksoy faktötrüyle üçüncü ve son tercihim oldu.

Sentetiği taylığından bu yana noksan koşan ve belirli dönemlerde istikrar problemi yaşayan King Jackson, zor programda banko tercihim oldu. Orta mesafe ve çim atın en iyi halini ortaya çıkarıyor. Dış startı alabilmesi uygun grubun yanında kendisi için yarışın can alıcı noktası. Sonuç becerisi yüksek jokeyiyle banko tercihimdir.

Eküriler gruba hakim kalitede görünseler de orijinal pistleri kum değil. Gördüğü yarışlarla bu seviye için yeterli duruma gelen Moon Power ve son yarışında kıpırdayan, iyi orijinli New Melbourne sağlam oyunlara yazılmalıdır.

Bol şanslar…

Not: Elazığ kurgusu yayımlanacaktır.

 

1.Ayak: 5,4,14

2.Ayak: 6,4,9,14,10,3,5,7,16

3.Ayak: 4 (Kıng Jackson)

4.Ayak: 7,4,3,5

5.Ayak: 2,4,5

6.Ayak: 12,13,1,4,6,5,3,15


Cengiz Gürbüz