• 27 Eylül İzmir ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 6 ay, 3 hafta, 6 gün, 14 saat, 39 dakika, 23 saniye önce

Son ayak Tanyeri ekledim.


Tipik İzmir programına ilaveten iki tane Şart-1 yarışla, ortalamanın da üstünde zorluğa sahip bir İzmir programı var. İki tekli oyun denemeyi tercih ediyorum. Tek bankoyla bir yerden kaçacak gibi görünüyor.

 

Mango kızlarının annelik yeteneği malum üst düzeyde. Güngör Baba, İpekkız, Tekyıldızın Oğlu, Asafhan hemen herkesin hatırlayacağı isimler. Oldukça üretken bir kısrak sülelesi. Kaneko’dan olma Kıng Wınner da bu doğrultuda ciddi bir potansiyel taşıyor. Kaneko bu sülaleden çok etkili bir at verebilir ve eksik olan sürat özelliğini destekleyebilir. İdman durumuyla ilgili de olumlu bildiler geliyor. Uygun görünen grupta kazanarak başlayacağını düşünüyorum.

 

Aradan sonra yarışlar görüp bence yeterli duruma gelen Yüksek Uçuş’un kazanmasını bekliyorum. Yüksek Uçuş en iyi yarışını kaçak atı kolay ayırabildiği zaman yapıyor.  İki gidip düzlüğe önde çıkabilmişse ve iyi durumdaysa bu seviyelerde yakalanması çok zor. Son yarışında Vaseem’in yanında biraz eksik kalmıştı. Bugün aynı pozisyonda biraz daha gücü sınırlı ve kısacı bir at olan Su Melek var. Su Melek’i daha kolay ayırıp bu gruba direneceğini düşünüyorum. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4

2.Ayak: 5,3,4,8,12,2,6

3.Ayak: 1

4.Ayak: 1,6,2,4,3,7

5.Ayak: 3,5,9,11,7,1,8,6,2

6.Ayak: 8,2,3,7,9,12

 
Cengiz Gürbüz