• 27 Haziran İzmir

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 9 ay, 3 hafta, 5 gün, 17 dakika, 37 saniye önce

Mascherano için 2200 fazla bir mesafe ve bir önce kazandığı 2100 yarışa göre grup sertleşiyor. Onun için kesinlikle kolay bir yarış olmayacak, ben yazmamayı tercih ediyorum.

Favorim Strabon. Sarı Efe, Urla Zamanı ikilisinin süratiyle yarış gerçek bir mesafe yarışı şeklinde koşulacak. İyi yer tutup dolu kantarma gidebilen, ön tarafa hakim olabildiğinde düzlüğün her yerini dolu koşan Strabon’un her şey lehine görünüyor.

Uzun süredir bu kadar uygun grup yakalayamayan Galyalılar virajdaki berbat akışını biraz toparlayabilirse şanslı olacaktır. Stili rezil olsa da bugün grup çok çok uygun.

 

Bankom beşinci ayakta Bavo Brao. Sekiz kilo farka rağmen Prenses Sabrina’yı yine geçeceğini düşünüyorum. Foto oldukları son yarışlarında Bavo Brao numarayı alıp hem Serpinti’nin süratini kırmış hem de sonuna kadar direnmeyi başarmıştı. Serpinti’nin olmadığı bu koşuda düzlüğe daha dolu, yıpranmamış şekilde gelecektir. Öne düşmesi de şart değil, bu atların yanında her şekilde gelebilir. Start avantajı da Bavo Brao’da. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,3,4,5,8

2.Ayak: 3,6,2,10,5

3.Ayak: 2,1

4.Ayak: 1,4,2,3

5.Ayak: 2

6.Ayak: 4,2,3,5


Cengiz Gürbüz