• 27 Kasım Adana

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 5 ay, 1 hafta, 3 gün, 12 saat, 32 dakika, 47 saniye önce

Kalamendo bankosuyla Adana’ya  başlayabiliriz. Anne faktörüyle gruptan zaten ayrılıyorken  hazırlıkları güzel, grup da gayet uygun. Start çıkışı aşırı bir problem olmazsa geçileceğini düşünmüyorum.

 

İkinci ayağı iki atla risk aldım; Alişirin Oğlu ve Mavi Ateş. Alişirin Oğlu yarışın performans favorisi. Uğur Polat ile de çok uyumlu olacakkalrını düşünüyorum. Uğur Polat’ın düzlüğe idareli gelmesi gereken, Alişirin Oğlu tipindeki atlara uzun kantarma binip düzlüğe kadar hiç ellememesi çok etkili oluyor. Alişirin Oğlu iyi günündeyse yarışın net favorisi. Mavi Ateş’i ön plana almamın sebebi atın mesafe yeteneği ile birlikte Gökhan faktörü. Gökhan uzun mesafeli ve denk gruplu yarışlarda altındaki at iyiyse ciddi fark yaratıyor.

Bunun dışında İncirli Tepe ve Özyel mesafe problemli; diğerleri de bence bir tık alt sınıf isimler. İki atla risk alabiliriz.

 

Pastoral Senfioni düzlüğe kadar rahatlamayan bir tay. Adana çiminde bu özelliği sorun yaratabilir. Bir yerde para arayacaksak bence burayı kurcalamak daha mantıklı.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4

2.Ayak: 4,6

3.Ayak: 7,8,1,2,3,6,9

4.Ayak: 6,3,1,8,,2,5

5.Ayak: 7,4,1,6,2,5

6.Ayak: 12,2,3,9 


Cengiz Gürüz