• 27 Mart Adana ( Yayında, Düzelme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 2 hafta, 17 saat, 1 dakika, 34 saniye önce

İkinci ayak sıralaması GÜNCELLENMİŞTİR.


Oğlum Sabri
Turbo / 21 Sapha baskınlığı taşıyan bir tay. Özellikle Sapha 21’in dominant bir anne olup çimde nitelikli taylar verebilmesi Oğlum Sabri’nin çim performansı için ümit verici. Tayın kum yarışlarında yavaş yavaş oturmaya başladığını ve iştahlı olduğunu görebiliyoruz ,süratli pistte çok daha akıcı sprint yapabileceğini düşünüyorum, favorim. Mesafe istediği kolayca fark edilen Poyrazım ve istikrarlı tay veren bir annenin yavrusu Gönlü Yiğit şans verdiğim diğer taylar.

 

Cricor Adana’nın iyi dişileriyle etkili yarışlar koştuktan sonra kumu zayıf ve bence oldukça uygun bir grupta erkeklerle karşılaşıyor.  Beklentinin çok altında koştuğu son yarışını ölçü almıyorum ki Adana’da gücünün altında kaldığı tek yarış oydu. Grubun kaba kum ve uzun mesafe birleşiminde en yetenekli ismi bence Cricor. Yeter ki kendi ortalamasıyla koşabilsin.

İki rakibi var, ilki Renown mesafe yeteneğiyle kumda bir yarış kazandı ama genel olarak kumda arttırma konusunda sorun yaşıyor. Major Trowback  defalarca koşmasına rağmen Maiden’da tabela yapmaktan öte gidemedi. İki erkek de kum performansı itibarıyla Cricor’un dişine göre, kazanacağını düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,7,4

2.Ayak: 8,6,2,3,4,5,11,,,12,10,1

3.Ayak: 1

4.Ayak: 2,3,5,7

5.Ayak: 2,9,6,5,3,4

6.Ayak: 2,11,6,,3


Cengiz Gürbüz