• 27 Mart İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 4 hafta, 22 saat, 8 dakika, 30 saniye önce

Umutlu’yu Mavra ve özellikle Özpar rahatsız edebilir. Özpar sertlik yapıyor, jokeyi tutmak istese bile Umutlu’nun üstüne çıkabilir. Riskli bir koşu. Yağızat, Civantay, Umutlu, Öncüpınar sıralamasını tutuyorum.

 

Kenobi iki aydır idmanda, işleri tam görünüyor. Geçen sezon bıraktığı gibi dönebilirse bu gruba çok etkili sprint yapacaktır. Cazip programda, Baybaşkan’ı da tercih etmiyorsak bana en makul seçenek Kenobi göründü, bankom.

 

Baybaşkan zor kazanan bir at, favori gibi koşmayı beceremiyor çünkü kendine göre koşabileceği bir yarış stili yok. Yarış gidişine bağımlı, baştan sona sürat isteyen bir yapısı var. Kariyer, form durumu olarak favori mi evet favori ama yarışın çok yavaş gitmesi durumunda Baybaşkan’a dışından gelen bir at hakim olabilir, kendisi ön grubu ayırmakta zorlanabilir. Sprint hızı sabit, tekdüze karakterde olduğu için Baybaşkan’ı yıkmayı denemenizi öneriyorum.

Rakipleri Curtaralo, ilk kez mesafeye çıkan, hayatının en iyi durumunu yakalayan Fırey Ates ve eski yarışlarını koşmayan, düzelme ihtimaliyle Eskayra.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,1,10,5

2.Ayak: 4

3.Ayak: 6,3,5,1,2,8

4.Ayak: 2,3,5,1

5.Ayak: 1,7,3,4,6

6.Ayak: 2,10,7,3


Cengiz Gürbüz