• 27 Mayıs Adana ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 4 hafta, 16 saat, 1 dakika, 6 saniye önce

Son ayak Astral journey ilave ettim.


Emircanbeyi
’nin gruptan farklı çim potansiyeliyle kazanacağını düşünüyorum. Adana’da hedef oyunum yedili ganyan.

 

Topçu Oğuzhan ve Dark Dungeon uzun çim potansiyeli ve form durumu olarak grubun önündeler, ayrımsız tutuyorum. Mesafeye yatkın görünmese de , Yağmurdamlası’ndan gelen çim potansiyeli ve grubun uygunluğuyla My First Son ve ilk defa bir yarışa düzenli hazırlanıp çıkan Amerikan Sniper ikilisi yarışı kapatır.

 

Lady Girl’ün grubun üzerinde olduğunun ben de farkındayım ama 1700 biraz uzun gelebilir ve grup da çok basit değil. Analux hem tecrübesi hem grubun üzerinde performansıyla mutlaka yazılmalı. Queen Melisa, Analux ve Lady Girl’e göre 1700’e daha yatkın bir kısrak,  bütün programda benim en çok tuttuğum cazip at Queen Melisa. Yarış gören Dublin’i de yazarsak yeterlidir.

 

Akçildede bu seviyelerde her zaman iş yapabilecek, tam bir kısa çim atı. Yedili için Emircanbeyi ile beraber bankom Akçildede.

Ancak boş kalan bir Strıke Hard’a karşı zorlanabileceğini düşünüyorum ki Hışman’ın ısrarıyla Kübalı’dan numarayı erken alabilirse tehlikelidir, yeri olanlar Strıke Hard’ı ihmal etmesin.

 

Bordonaro, boş kalamadığı zaman Humbara’ya karşı çok zorlanacağını gösterdi. Bugün Kozbeyi iyi çıkar da Bordonaro’yu erken sıkıştırırsa yarış her şekilde Humbara’ya döner. Bawıkal’ın Urfa yarışlarının tam bir ölçü olmadığını düşünüyorum, Adana kumunda daha iyisini yapabilir, kısa kumda en az Bordonaro kadar potansiyeli var.

 

Olcayın Kızı ve Albany ikilisiyle beşinci ayağı net kapalı tutuyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,4,5,1

2.Ayak: 6,2,9,4

3.Ayak: 2,,9

4.Ayak: 3,2,1

5.Ayak: 6,11

6.Ayak: 2,14,3,13,8,4,7,11


Cengiz Gürbüz