• 27 Mayıs Ankara

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 10 ay, 4 hafta, 9 saat, 4 dakika, 33 saniye önce

Kısalan mesafede daha şanslı bulduğum Quimada Grande, uygunlaşan grupta ve jokey artısıyla favorim. Cambaz’ın yarış kazandığı şartlar oluşmuş görünüyor, ciddi rakibidir. Jabel Ankara’ya iyi başladı. Kendini verdiği zaman bu mesafeyi çok iyi koşuyor, kilo avantajıyla göz ardı edilmemeli. Sonra Derin Diyar tutuyorum.

 Çimi kumdan etkili koşan Flash Past, lehine dönen mesafede yarışın net olarak en iddialı ismidir. Çimle ilgili benzer pozisyonda olan El Shaik, stiline göre ideal jokeyiyle ve kısalan mesafede bu kez daha diri bir sürat tempo yarışı yapacaktır. Öne ısrarlı bir rakibi de görünmüyor. Baronial ve Regına Luna şablona aldığım diğer isimler.

 Bu grupta ortay çıkmayabilir; fakat çok yüksek ihtimalle SailorKingdom’un mesafe problemi olacak. İyi var rakip kollamakta fayda var, Çipçe yazılmalıdır.

 Golden Ruler’ın 1400 ve altı mesafeler için Maiden’dan çok daha fazlasını yapabilecek yeteneği var. Mesafe ve grup seviyesi itibarıyla çimde ilk kez hedef yarış koşuyor. Sağlam bir banko adayı olduğunu düşünüyorum. Geçilmesi benim açımdan sürprizdir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,2,8,5

2.Ayak: 1,7,2,12

3.Ayak: 3,4,1,8,6,10,9

4.Ayak: 5,2

5.Ayak: 3 (Golden Ruler)

6.Ayak: 6,5,9,7,3,2,1,10

 
Cengiz Gürbüz