• 27 Mayıs Bursa

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 10 ay, 4 hafta, 10 saat, 34 dakika önce

Yazıların okunma sayısında üye sayısıyla orantısız bir artış var. Ay sonu İp leri kontrol ettirip sorun varsa gereğini yapacağım. Lütfen şifrenizi kimseyle paylaşmayınız.



Boş koşuda Power King’e dikkat edin, bu atların yanında çıkıp bitirme ihtimali çok çok yüksek.

Bursa’da dört banko adayım var, sadece biri üzerine gidebileceğimiz için seçim yapmak kolay olmadı. En cazip ve içime sinen seçenek olarak As De Cour’ü tercih ettim. Bahsettiğim isimler Esanadolu, As De Cour, Panchmahal ve Mehtar.

Esanadolu yasadışı ekürisi Boylam ile birlikte son yarışlarında olduğu gibi öne kendisi gelip koşarsa – Boylam son yarışında bunu kabullendi ve ikisi de gayet iyi koştular – düzlüğe çok kolay çıkabileceği yarışta bitirmeye yakın görünüyor. Ama Boylam’ın da bu şekilde koştuğu çok sayıda yarış var, hangisi kaçar çok da net değil açıkçası, bu yüzden Esanadolu alternatif banko olarak düşünülebilir. Her halükarda ekürilerin bir, iki şeklinde yavaş götürüp çok şanslı oldukları bir koşu. Hergele ile kapanır görüyorum.

İki yarış gören As De Cour’u son koşusunda geçen sezonki durumuna yaklaşmış gördüm. 2000, 2200’e göre kendisi için daha uygun. Erhan’ın yumuşak kantarması As De Cour’un düzlüğüne ekstra katkı yapacaktır, ben As De Cour ile oynamak istiyorum, bankom da o oldu.

Panchmahal’in Adana yarışları bunlardan fazla, pist sorunu yaşamaz, Atakan Abi de çok boş bırakılmazsa kazanmaya yakın buluyorum.

Mehtar, Özhaber’in sınıf taylarından biri olmaya aday, bu atların yanında da çok şanslı.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,,6,3

2.Ayak: 1,10,8,4,7,9,2

3.Ayak: 3

4.Ayak: 4,,1,3,6

5.Ayak: 3,,1,4,2

6.Ayak: 2,1,3,5


Cengiz Gürbüz