• 27 Nisan Ankara

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 11 ay, 3 hafta, 7 saat, 23 dakika, 16 saniye önce

Kumda bile fena koşmayıp geçen sezonki durumuna çok yaklaştığını gösteren Budunalp bu grubun net favorisi. İlk rakibi Karaçelik görünüyor. Karaçelik zor bir at, hem mesafe ayrımı var, kısacı olup kısada uzun sprint yaparak koşan, güvenilmesi zor bir yapısı var. Yine de kilo ve jokey avantajlarıyla Budunlap’i geçmesi şaşırtıcı değil. Boş kalır görünen Akağaç yarışın sigortası.

 

Hawking keskin virajlı Adana çimine mükemmel uyum sağladı, düzlük dönüldüğü an zaten arka tarafla işi kalmıyor. Ankara pisti biraz daha soft bir dönüşe sahip, dolayısıyla Hawking için viraj avantaj olmayacak. Yine etkili koşacaktır ama Adana gibi domine edebileceğini sanmıyorum. Kuzey Kafkasyalı grubun üçlü dönem gelişim göstermeye en yatkın ismi. Geçen sezonki durumu da zaten bu gruba yeterlidir, mutlaka yazılmalı. Wind Blast’in kısa çim yarışını çok beğenmiştim, Hakkem’in aygırlığının güçlü yönü olan kısa çimci, iyi taylarından bir tanesi. Bu grubu geçebilir.

Üç at yazacağım, Mine Of Fire’in son yarışı çok etkisizdi, iki yüz metre kısalan mesafe belki avantaj ama grup son koşusuna göre üç gömlek sertleşmiş durumda. Kazanırsa benim için sürpriz olacak.

 

Bitcoin’in bütün sezon boyunca Kinowa’dan daha kaliteli yarışlar koştuğunu düşünüyorum. İlk kez karşılacaklar, belirsizlik söz konusu ama bence kazanan Bitcoin olacak. 1500 Bitcoin için şahane bir mesafe.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,9,6

2.Ayak: 1,8,9

3.Ayak: 2,3,4,1

4.Ayak: 1

5.Ayak: 1,4,5,3,6,2

6.Ayak: 9,12,8,1,2,4,5,3,7,10


Cengiz Gürbüz