• 27 Ocak Adana ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 3 hafta, 6 gün, 16 saat, 33 dakika, 29 saniye önce
İlk ayak Tuğbey ekledim.



The Best Of Tıme
kısacı bir anneye sahip olsa da Dıvıne Lıght etkisiyle mesafeye çıkabilecek bir görüntüsü var, tatminkar son yarışıyla ilk şansı ona veriyorum. Mesafenin uzamasıyla grubun kısada pasif kalan isimlerinen Power To Power'dan bir çıkış gelebilir. Classıc Harmony ve son yarışıo ölçü alınmaması gereken, eşgal olarak gösterişli bir Tagula yavrusu Track Bender sonraki tercihlerim.
 
 
 
Caracas ve Strike Hard yarış başında çok fazla olmasa bile virajın ortalarında tempoyu belirgin şekilde yükselteceklerdir. Caracas'ın 1200 üstü yarış bitirebileceğini sanmıyorum, Strike Hard da bir noktadan sonra tempo anlamında rakibin zorlayacaktır. Favorim Spartacus. Son koşusunda aprantisinin ön grubu kaçırmama telaşıyla yanlış seçim yapıp virajı dışarıdan dolanarak fazla koşmak ve erken yürümek zorunda kaldı. Spartacus'ün düzlükte randımanlı sprint yapabilmesi için düzlüğe mutlaka dolu gelmesi lazım, orta grup veya arka taraf çok olması çok önemli değil, yeter ki sermayeli olsun. Bugün start yeri güzel ve daha sakin bir jokey binecek, kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum, bankoya ihtiyaç duyanlar Spartacus riskini alabilir.
 
Cochabamba'nın yarışın süratine gereksiz çok erken yürüdüğü yarışı son koşusundaki beşinciliği bu gruptaki yeri açısından biraz aldatıcı görünüyor. Bugün biraz daha kendi temposunda yakın bekleme yapacaktır ve kesinlikle daha iyi bir yarış koşacak. İki yarıştır çıkış gösteren Mıster Rain son tercihim.
 
 
 
Dördüncü ayak taylar arasında mesafe ayrımının net yapılamadığı bir yarış. İlk şansı Bülent Bey'e vermekle birlike Hearts Reason, Babbino ve Ağa Osman'ın mutlaka yazılması gerektiğini düşünüyorum.
 
 
 
Wıldest Indochina'nın çok güvenilir olmasa da bu grubun tecrübeli atlarından daha yüksek bir mesafe potansiyeli var. Agf oranı kadar güvenilir bulmasam da ben de ilk şansı veriyorum.
 
Major Trowback'in diğer Cuvee taylarından farkı dominant bir uzuncu anneye sahip olması. Uzun sprint yapabilmesi de diğer Cuvee taylarından farklı özelliği olarak hemen göze çarpıyor. Son koşusundaki kadar startta kalacağını sanmıyorum, kalsa bile 1900'de çok önemli değil. Wıldest İndochina'nın yanına mutlaka yazılmalı.
 
 
 
Domates Güzeli için mesafenin iki yüz metre uzaması ve Mahsun Turan tercihi birz sorun yaratabilir. Apranti bindiği zaman Domates Güzeli'ne çok güvenemiyorum çünkü en dışarıdan çıkıyor, iyi yer tutmak ve bunu yaparken de erken yürümemek Domates Güzeli'nin düzlük perfromansı için çok önemli. İlk atım ve ağır favorim olsa da banko yazmayı riskli buluyorum.
 
Rakip önce Elabars sonra Hüma Sultan tutuyorum. İsminaz gibi çok seri bir tın varlığı yarışın düzlüğe kadar her yerde süratli gitmesini sağlayacaktır. İyi saklanıp geri bekleme yapabilen bir ata şans vermekte fayda var. Bu notkada grubun en güçlü ismi Hüma Sultan.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 3,5,7,9,4,6,10,8
 
2.Ayak: 7,5,2,8
 
3.Ayak: 10,,4,5
 
4.Ayak: 4,5,1,3
 
5.Ayak: 7,4
 
6.Ayak: 1,5,3


Cengiz Gürbüz