• 27 Ocak İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 4 hafta, 1 gün, 5 saat, 58 dakika, 51 saniye önce
Maiden Satış Koşusu'nda son derece zayıf taylar izleyeceğiz, süratli isimler biraz daha ön planda.
 
Öne çıkan atın Mıss Congenıalıtty olacağını düşünüyorum, sürati ve bu grup için yeterli bir devamlılığa sahip olmasıyla öncelikle düşünülmeli. Yarış kazanabilen, copy paste niteliğinde taylar veren Whıte Flag'in kızı Selincan'dan son iyi yarışından sonra yine dış start tercihi görüyoruz. Yakın bekleme yapmayı hedeflemişler, süratli ve çabuk yürüebilen bir tay, kesinlikle yazılmalıdır. Kalabalık grupta koştuğu son yarışında aşırı geride bekleyen Harlan Creek bugün bence beklemecilerin en şanslı ismi. Üfaltmak için üç tayla ilk ayağı risk edebiliriz.
 
Geniş oyunlara tercihim Hepsi olacak.
 
 
 
 
Reisoğlu 1200 - 1400 aralığında şahane bir arap sprinteri. Canfatihim'in kaçtığı 1200 yarışa yaptığı sprinte hayran olmuştum. Abisi Azmi Reis'den stil ve güç olarak daha özel bir at olduğunu düşünüyorum. Sentetikte güvenilir bir istikrarı da var. ideal mesafesinde ve uygun grupta kazanmasını bekliyorum, ilk bankom Reisoğlu.
 
 
 
 
Zafer Ateşi ezici stili ve gruptan farklı gücüyle rakipsiz görünüyor. Baybaşkan'ın zaman zaman enteresan çıkışları var ama sert grupta iyi koşup grubuna döndüğünde zorlanan, yarışın temposuna bağımlı bir at, silik bir yarış stili var. Böyle bir yarışta Zafer Ateşi'ne rakip olabilceğini sanmıyorum, ikinci bankom Zafer Ateşi.
 
 
 
 
Beşinci ayakta birbirini geçebilen My Billioneire, Impulsive, ikilisini ayırmak işi şansa bırakmak demek. Bu ikili dışında sadece Namtar tutuyorum. Son koşusunda, dörtlü döneminde bu seviyelerde iş yapabileceğini gösterdi. Bugün çok daha uygun bir mesafe ve  yarış gidişi var. Öne çıkacağını veya en kötü iki gideceğini düşünüyorum. Stiline uygun, inatçı ve kaliteli jokeyiyle mutlaka yarışın içinde olacaktır.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 7,8,5,,6,4,3,2,1
 
2.Ayak: 2,1,8,9,10,4,3,6
 
3.Ayak: 4
 
4.Ayak: 4
 
5.Ayak: 5,2,7
 
6.Ayak: 2,4,5,,9,1


Cengiz Gürbüz