• 27 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 1 hafta, 2 gün, 1 saat, 11 dakika, 2 saniye önce
Last Point son yarışındaki görüntüsüyle bu gruba ancak eksik koşarsa kaybeder gibi görünüyor. O yarış Ezop Kahramanı'nı önüne alıp ayırmıştı, bugün muhtemelen daha erken kesecek Just Eagle'ın arkasında gidecek. Dolayısıyla avans yapabilme konusunda daha avantajlı bir yarış olduğunu düşünebiliriz, gücünü koşarsa kaybedeceğini sanmıyorum. Zaman zaman eksik koşabildiği için ana banko olarak tercih tmedim.
 
Sigortamız Badarbunga olsun. Düzlüğe kadar boş kantarma gelebildiği zaman daha başarılı oluyor, Ahmet Çelik bu konuda etkili olacaktır. İki yarış görmesiyle bugün rakibini biraz daha zorlayabilir.
 
 
 
Mavi Ateş, Uzun Bey'e göre daha güvenilir bir mesafe atı. Beraber koştukları son yarışlarında Uzun Bey çok yavaş tempoda liderliği alabilmiş, düzlükte de belirgin bir düşüş yaşamamıştı. Bugün Şimşek Kralı'ndan numarayı alabilme ihtimali çok zayıf görünüyor. Son koşusuna göre yarış biraz daha süratli gidecektir, hem bekleyip hem sprint yapmasını gerektiren bir mesafe yarışında Mavi Ateş'in bir adım geriisnde kalacağaını düşünüyorum. Kocakaya bu tip yarışlara şahane biniyor, Mavi Ateş'in start yeri pek hoşuma gitmese de bir şekilde bu sıkıntıyı çözceğini düşünüyorum, bankom.
 
 
 
İdeal mesafesinde Hearts Reason, aradan sonraki işleriyle düzelmiş görünen Royal Avşar ikilisiyle dördüncü ayağı çözeriz.
 
Bol şanslar..
 
 
1.Ayak: 8,3
 
2.Ayak: 1,2,3,8,4,12,11
 
3.Ayak: 4
 
4.Ayak: 2,5
 
5.Ayak: 1,2,8,4,3,10
 
6.Ayak: 9,2,3,1,14,11,15,8


Cengiz Gürbüz