• 27 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 1 ay, 2 gün, 2 saat, 2 dakika, 16 saniye önce

Brıght Hope gösterişli son yarışıyla favori olmayı hak ediyor. Pek çok kurguda da tek yazılacaktır. Her anlamda bu kez daha oturmuş rakiplerle koşacak. Kolay bir yarış olacağına sanmıyorum. Sürat kalitesini iyi bir noktaya getiren Carignan en az Brıght Hope kadar şanslı kabul edilmeli. İdmanı iyi görünen Crime Machıne, aradan bıraktığı gibi dönebilirse yarışın içinde olacaktır. Real Blue son yarışını ileri götürebilir, bugün o kadar silik kalmayacağını düşünüyorum. Plase poziyonunda şans vereceğim. 

Düzlüğün tamamını arttırarak koşabilen Real Chance’in kısada güç bela hakim olabildiği bu rakiplere karşı uzayan mesafede biraz daha rahatlamasını bekleyebiliriz. Zor programda tek bırakmak en mantıklısı görünüyor, banko tercihimdir. 

Hedef küçülten Mega Star, en temiz koşabildiği mesafede bu kez favoriliği hak ettiği bir yarış koşacak. Aypars ve Zafer Meydanı’nın şekillendireceği hızlı tempoya uymadığı herhangi bir yarış gidişinde sonuca çok yakın olacağına inanıyorum. Bay Emir için şunu söyleyebilirim; yanlış hatırlamıyorsam aygır olduğu söylenmişti ama yarışa geri döndüğünü görüyoruz. Koştukça toparlanan bir at. 1200 metre üst düzey performans için fit olmayı gerektiren bir mesafe.Şu durumda Mega Star kadar koşacağına inanmıyorum. Neticede Mega Star ikinci bankomdur. 

Bol şanslar... 

 

1.Ayak: 3,4,1,7 

2.Ayak: 4,5,1,3,10,13,14,8 

3.Ayak: 5 (Real Chance) 

4.Ayak: 7,8,4,5,2,3 

5.Ayak: 1 (Mega Star) 

6.Ayak: 7,4,5,6,2,8,13 


Cengiz Gürbüz