• 27 Temmuz Ankara

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 8 ay, 3 hafta, 2 gün, 15 saat, 2 dakika, 32 saniye önce

İyi bir dönüş yarışıyla kaldığı yerin de ötesine geçerek başlayan Prens Atlas, start problemini minimum tutabildiği sürece bu mesafe ve grubun benim gözümde net favorisidir. İdeal jokey ve mesafe koşulları yakalayan Flash Past, liderliği alabildiği bir senaryoda Narlıca Güzeli ve ideal mesafesinde Johnwick rakipleridir.

Mala Moja bu sezon yarışlarının tamamında göz okşayan bir görüntü ortaya koydu. Etkili mesafesi ancak bu sene bulunmuş olup 1400 metredir. Eski gücünde dönmeyen Runner Bull ve dişine göre diğer erkeklerin yanında kazanmaya çok yakın buluyorum.  

Banko diyemememin yegane sebebi temponun yavaş görünmesidir. Expectancy yavaş temponun düzlüğünde bu mesafede oldukça diri bir düzlük bulacaktır ki bu da kendisini ciddi rakip kılıyor.

Uzun süredir idmanda olan Mahrecal, son üç işinde derece yaparak pişkinliğini iyiden iyiye arttırmış görünüyor. İkili dönemde ve özellikle kaba kumda para kazanma kabiliyeti yüksek bir babanın yavrusu olup start avantajıyla günün alternatif teklerinden biri olabilir. Captain Bersis ve Geyikgöllü diğer seçenekler.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 2,5,4,1

2.Ayak: 3,2,1,4

3.Ayak: 5,,4

4.Ayak. 8,2,6,3

5.Ayak: 4,,1,2

6.Ayak: 7,9,4,2,6,1


Cengiz Gürbüz