• 27 Temmuz Bursa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 8 ay, 3 hafta, 1 gün, 17 saat, 23 dakika, 29 saniye önce

Asarcıklı en iyi yarışını koşabildiği form durumunu yakaladı. Yaklaşık iki yıldır, iyi olduğu zaman bu grubun favorisinin her zaman Asarcıklı olduğunu görüyoruz. Kaybettiği zaman bile bu gruptan iyi olduğunu hissetiriyor. Start avantajı, yarışın süratli görünmesi gibi avantajlarıyla birlikte favorim.

Keyfini bozacak en ufak şey olduğu zaman yarışını koşmayan Babamenduh , ideal şartlarını bulduğu bu koşuda ihmal edilmemeli. Kızgınöfke’nin iki rakibine karşı yaklaşık on kilo gibi ciddi vir avantajı var. Kısa, orta mesafe yatkınlığının daha etkili olduğunu düşünüyorum. Yarışın her yerine diri ve kolay kalabilmesiyle elli kilo bir Kızgınöfke’yi ihmal etmeyelim.

 

Faroy’un Surşahini gibi güçlü bir taya kaybettiği bir önceki çim yarışı bu grubun en etkili performansıyla. Temposunu mesafeye etili şekilde yayabilen Faroy 1400’de bu grubun net favorisi.  Jokey hastalığı sebebiyle üçüncü sıraya kadar gerilediği bu yarışta İki tekli oyunlar için birinci sırada önereceğim isim Faroy.

Rakipleri sırasıyla şablonda.

 

Kalitesiyle birlikte form durumunu da bu grubun belirgin şekilde üzerine çekmeyi başaran Super Steel Bursa programının tartışmasız en şanslı ismi. En sert rakibi diyebileceğimiz Mc Gregor’un üzerine World Of Dancer’ın gidecek olmasıyla tamamen rakipsiz kaldığını düşünüyorum. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,2,13

2.Ayak: 8,,6,7,10,13

3.Ayak: 3,1,7,5,4

4.Ayak: 1,3,4,5,7

5.Ayak: 3,11,7,2,4

6.Ayak: 1

 
Cengiz Gürbüz