• 27 Temmuz Bursa ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 8 ay, 4 hafta, 1 gün, 9 saat, 5 dakika, 15 saniye önce

Son ayak 13 eklenmistir.


İlk ayak günün para yarışlarından biri olmaya aday.  Vector ve Vahşi Çocuk bugün mutlaka şablonda bulundurulmalıdır. İkinci yarışını kumda koştuktan sonra çime dönen Vahşi Çocuk bugün çok daha etkili biçimde yarışın içinde olacak.

Sonra Kopahiya ve Lady Esperanza.

 

Heroes’in Maiden yarışla başlayan ve bence Bursa için çok iyi duruma gelen çıkışının bu yarışla da devam edeceğini düşünüyorum. Düzlüğe kadar idareli gelebilirse, mesafe özelliği ve kalite olarak hemen hepsine üstün durumda olduğu rakipleri geçmeye çok yakındır. Ay Çiçeği iyi hazırlanamasa da yetenekli bir tay ve en önemlisi beklemeyi çok güzel kabulleniyor. Şanslıdır.  Persian Love önlerde önerdiğim son koşusunda resmen dağıldı. Gücü bu kadarmış demeden önce bu grupta bir şansı daha hak ettiğini düşünüyorum.

Diğerlerini mesafe ve form kıyasıyla eledim.

 

Huma Sultan çok süratli, yetenekli bir tay. Biraz daha kısa olsa kesinlikle banko önerecektim ama Maça Kızı’nın tecrübesi belkli noktadan sonra devreye girebilir. 

İlk yarışından sonra tek galopla gelen Earth And Gray bu ikiliden sonra şanslıdır, maalesef şablona sığmadı.

 

Bursa çimini harika koşan Birdello için müthiş seveği bir mesafe var. Nestor, Jettay ikilisine hakim olacağına inanıyorum, tereddütsüz bankomdur.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,2,1,9

2.Ayak: 7,14,5

3.Ayak: 5,2

4.Ayak: 2 ( Birdello )

5.Ayak: 6,7,1,9,10,8,3,2

6.Ayak: 10,12,8,2,3,1,5,9,11,13


Cengiz Gürbüz