• 27 Temmuz İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 8 ay, 20 saat, 23 dakika, 20 saniye önce

Madrabaz, Semend, Altıncı His arasında her sonuca açık görünen bir yarış var. Semend ve Altıncı His’i az atlı, yavaş gelişecek yarışta ayırmak zor. Madrabaz’ın boş kalabildiği yarışlarda nasıl direndiğini çok iyi biliyoruz. Üç atı ayırmayalım, aksi takdirde ciddi risk almış olacağız.

 

Santino, Mytogenic gibi güçlü, kısacı taylarla kalitesini kanıtlayan Drama Club’ın After Market’den oğlu  Rockabye banko tercihim oldu.

Tayları pedigri yapısına göre sınıflandıracak olursak Derin Diyar, Blanchard, Goodnews sürat özellikli ve sadece kısacı; Rockabye, Sganaralla sürat, gelişim ve mesafe özelliği  de gösterebilecek isimler. Karatolgalı mesafe üzerine kurulmuş bir pedigri, Kıng Ömer hakkında net bir bilgiye sahip değilim.

Çamura yakın pistte sürat yapıp bitirebilmek kolay değil. Sürat ve devamlılığı aynı anda, en etkili şekilde yapabilecek tayı aramak lazım. Drama Club’ın gücü, idman pistinde uzun süredir güzel işler yapıyor olması , jokey ve start yeri avantajlarıyla Rockabye banko tercihim oldu.

 

Bumbai’ye son koşusunda mesafenin uzun geldiğini düşünüyorum. Önceki yarışlarının aksine son yüzde bayılan bir Bumbai izledik. Mesafenin tekrar kısalmasıyla bu grubu geçmeye çok yakın görünüyor, ikinci teke ihtiyaç duyanlar Bumbai’yi değerlendirebilir.

Rakipleri sırasıyla şablonda.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,9,7,3,1,2

2.Ayak: 8,9,1,4,6

3.Ayak: 4,1,5

4.Ayak: 6

5.Ayak: 1,,4,2,3,5,6,7

6.Ayak: 3,2,6


Cengiz Gürbüz