• 28 Ağustos Ankara

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 7 ay, 4 hafta, 1 gün, 11 saat, 52 dakika, 56 saniye önce

İlk ayakta Ünalan’ın iç start avantajının yardımıyla numarayı çok kolay götürecek olması yarışı temiz bir hale getiriyor. Bu pozisyonuda Ünalan’ın dört yukarılara kaybetmeyeceğini düşünebiliriz. Rakip tercihim Kanarhan’dır. Kaçan grubun arkasına pist fark etmeksizin çok kolay yatıyor. Düzlük başı koparıcı bir sprint karakteri var. İki at arasındaki lüt sonucu belirler görünüyor. Sigorta arayanlar Hızlı Kuruş tercih edebilir.

Bankom The Red Sonya’dır. Kısrakla ilgili kafamda hep orta mesafe dişi yarışı koşsa kazanacak fikri vardı. Bugün bunu net olarak test edebileceğimiz bir yarış var. Erkeklerle koştuğu son yarışının dzülüğünde oldukça diriydi. Bu koşullarda yetenğini tam anlamıyla göstereceğine inanıyorum, bankomdur.

Beşinci ayağı Bordomavi, Saklıkız ikilisiyle kısıyorum. Bordomavi kariyerine üst düzey bir ilk yarış performansıyla başladı. Mesafeyi makul ölçüde tolere edebilirse geçilmesi oldukça zor görünüyor. Sağlaması Saklıkız’dır. Kocaeli’de ön tarafı kaçırdığı için kaybetti. Gelişen tecrübesi ve 1500’e uzayan mesafede bugün en iyi yarışını koşacaktır.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 8,4,2

2.Ayak: 2 (The Red Sonya)

3.Ayak: 1,8,2,4,6,7

4.Ayak: 8,2,3,7,5,10

5.Ayak: 1,10

6.Ayak: 2,11,1,,4,9,6

 
Cengiz Gürbüz