• 28 Ağustos İzmir

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 7 ay, 4 hafta, 10 saat, 1 dakika, 54 saniye önce
Üstün bir kağıt taşıyan Miss Why Not, ilk yarışında beklentiyi karşılamadı. Buralarda doğrudan kazanmaya koşması lazım, şimdilik sivrilen, üst düzey bir özelliği görünmese de edindiği tecrübeyle bu gruba karşı favoridir. Benzer şeyler Bismilli Keje için de geçerli. Bugün ilk iki yarısından bambaşka bir performans gelecektir. Start avantajıyla Braveblood eklemesiyle yarışı emniyetli bir yere taşıyacağımızı düşünüyorum. 
 
Keep Your Distance temponun krize girmediği hemen her yarışta bu grubu geçti. Bugün de taşlar kendisine göre dizili görünüyor.  Kaybetmesini beklemeyeceğim, kurgumun bankosudur. 
 
İremim vasat grupta kazandığı ilk yarışından ziyade sert gruplu çim sınavında daha tatminkardı. Öz abisi Bordomavi ile benzer bir profil ve yetenek özellikleri taşıyor. Bu grupları kısa zamanda aşacaktır, öne erken tutunabildiği senaryoda bugün de net favoridir. Cesur Rüzgar ve İzmir çim virajına çok yatkın görünmekle beraber start avantajı da yakalayan Uçanceren sağlam geçiş arayanlar için yazılmalı.
 
Bol şanslar...
 
 
1.Ayak: 11,2,5,6,8
 
2.Ayak: 8,2,4
 
3.Ayak: 6 (Keep Your Distance)
 
4.Ayak: 2,3,5,1
 
5.Ayak: 6,,2,8
 
6.Ayak: 1,2,14,5,8,6,7,3
 
 
Cengiz Gürbüz