• 28 Aralık İstanbul ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 3 ay, 4 hafta, 21 saat, 39 dakika, 9 saniye önce

Ikinci ayak Rekor yazmayi unutmusum, ekledim.


Strom Tracks ve Al Jawhara
ikilisi plase için yeterli görülebilir.

 

Benzer eşgalli ve güçlü taylar veren Babasancak’ın en iya tayının Korik olduğunu söyleyebiliriz. Son yarışında zaten bu rakiplerinin büyük çoğunluğunu geçti ve hepsine de üstün bir görünümü vardı. Önce onu yazalım. Toşur/Kaizbert çaprazı Raci’nin bol hormonlu bir pedigrisi var, ilk yarışında da neler yapabileceğini zaten gösterdi. Henüz gücünü bilemediğimiz için Korik’in yanında elemek istemedim. İzsoy’u da yazarsak ufaltmak için yeterli görülebilir. En çok bu üçlüyü tutuyorum. Diğer tayları bu üçlünün gerisinde bulsam da iki bankolu oyun vereceğim için risk etmek istemedim, sırlamam şablonda.

 

Mesafeci pedigrisi ve ilk yarışındaki şahane görünümüyle  Rebel Yell uzun mesafede çok ümit veren bir tay, zamanla bakalım ne kadar gelişebilecek. Gelişen tecrübesi ve mesafenin uzamasıyla yarışın net favorisidir. Turap’ın kardeşi Kara Sülo da ilk yarışında mesafeye yatkın bir izlenim bıraktı, zamanla mutlaka daha iyisini yapacaktır. War Lord son yarışında hiçbir şey yapmadı ama gücü o değil, bugün doğal olarak çok geri çıkıyor, önceliğim bu üçlüde.

 

World Stage’in üzerine Cosmis Cloud’un ne kadar gideceği bana göre yarışın kilit noktası. Eğer kolay boş bırakırsa World Stage’in bu mesafede dayanma ihtimali çok çok yüksek.

Gelip gelip kazanamayan Ateşim için mesafe yine çok uygun, özellikle World Stage boş kalamazsa bugün kazanmaya en yakın olduğu yarışı koşacak. Curve’den son yarışından sonra çok soğudum ama el mahkum yazacağız. Suharry’nin totosu çok bozulmuş olsa da bu grupta yazılmalı.

El Conquerador’u bu mesafede yetiştiremez diye eledim.

 

Velican Kızı’nın çok uygun grubu yine geçeceğini düşünüyorum. Başseklavi çok tutuluyor ama uzun süredir etkili bir yarışı yok, son koşusunda da Velican Kızı’nı geçecek bir ışık vermedi. Bankom Velican Kızı.

 

Tabelada denk kısraklar var, Lıght Foot gücünü koştuğu her yarış bu grubun önündedir ama istikrarsız bir yapısı var. Power Love son yarışında çok iyi bir tayı geçti, bu grupta İskra potansiyelinde bir at yok. Ebru Queen boş kalabilir, onu da yazalım. Vira Vira ve Tenerife ile kapalıdır.

 

Ederlezi özellikle son yarışı itibarıyla bu gruba kaybetmemeli, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,11,5/1,2

2.Ayak: 7,4,12/5,3,1,8

3.Ayak: 2,8,1,3

4.Ayak: 6

5.Ayak: 4,2,6,1,3

6.Ayak: 2

 

Plase

1,4/6/7,4/8,2,3/6/2,3,4/2