• 28 Aralık İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 6 saat, 34 dakika, 12 saniye önce
İzmir programını plaseler ağırlıklı olmak üzere az atlı tutuyorum, önceliğim yedili ganyan olacak.
 
 
Tharwa beraber koşup boş kaldığı yarışta Almoad'ı epey zorlamıştı, benzer bir gidişat söz konusu ve teke tek niteliğinde bir yarış koşacaklar, ayırmıyorum.
 
 
Vanlımaho, Ahber, Diyarbeyi üçlüsü form durumu ve kalite olarak grubun önündeler, üç at ilk ayağa yeterli olacaktır.
 
 
Banko tercihimi Gün Çiçek'den yana kullanıyorum. Grubun tecrübesiz ve zayıf oluşu, yarışın favorisi Bıgi Eagle Girl'in henüz sadece 1200 koşmaya uygun görüntüsü Gün Çiçek'e yönelmemi sağladı. Yarış içinde sürekli doldurarak giden stiline rağmen ön gruptan kopmamayı başarıyor, düzlük ortalarında Big Eagle Girl'ü yakalayıp gruba direneceğini düşünüyorum, bankom.
 
Biraz daha geniş oynayanlar son yarışı fena olmayan, nitelikli mesafe atı verebilme potansiyeline sahip Gold Way torunu Kızım İrem'i ilave edebilir.
 

İdeal mesafesine dönen All İ Need uygun grupta günün net favorilerinden, plase bir bankoyla misli oyun hedefleyenler All İ Need'i risk edebilir.

Golden Ok, Uçak Kaçtı ve Bezmi Alem rakipleri.
 

Relampago son iki ikinciliğine göre daha uygun bir grupla koşacak. Gelişen tecrübesi ve güçlü teşviğe sahip jokeyiyle kazanmaya çok yakın görünüyor. Aslında Relampago'yu da banko tercih edebilirdim ama son yüze kadar kazanıra girememesi biraz stil itibarıyla Relampago konusunda çekimser kalmama neden oldu.
 
Grubunu bulduğunda her zaman güven veren bir istikrar gösteren Büyük Baba yarışın sigortası.
 
Varolhan'ı mesafeden ötürü tutmuyorum.
 

Bildiğiniz gibi Batmanaslanı yazmadan edemediğim atlardan bir tanesi. Form durumu ve güç olarak Tarıkhan'ın bir tık altında görünse de öne erken gelmeyip son iki yüz yarışı yaptığı takdirde rakibini zorlayabileceğini düşünüyorum, ben iki atı ayırmadım.
 
 
Son koşusuna göre grubun çok uygunlaşmasıyla Grayamazon müzmin Maiden rakiplerinin çok önünde. İlk yarışını göre gelişim gösteren, kısa zamanda çıkış yapabilecek pedigriye sahip Asyafırtınası yarışın sigortası.
 
Bol şanslar..
 
 
 
Not: Gün Çiçek, All I Need, Relampago, Tarık Han bankolarıyla, son ayak iki ,ilk ayak dört at şeklinde misli bir oyun deneyebilirsiniz.
 
 
 
Yedili Ganyan: 2,4
 
1.Ayak: 1,4,2
 
2.Ayak: 4,,6
 
3.Ayak: 2,6,7,3
 
4.Ayak: 8,1
 
5.Ayak: 7,8
 
6.Ayak: 5,1
 

Cengiz Gürbüz