• 28 Ekim ( İstanbul )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 5 ay, 3 hafta, 2 gün, 6 saat, 43 dakika, 5 saniye önce

Altılı zor bir yarışla başlıyor. Special Sword bu tip gruplarda her zaman ön planda değerlendirdiğim çok kabiliyetli bir kısrak.  Sorunsuz koşacaksa çok şanslıdır ve en kötü ikinci olur diye düşünüyorum.

Daha sonra Daımond Flame, Lady Beauty, Mıss Eleni ve boş kalma imkanı olan Küçük Matra da yazılmalıdır. Özellikle Küçük Matra kesinlikle ihmale edilmemeli.

Shopaholic için 1600’ün bu seviyedeki bir yarışı kazanmak için uzun olduğunu düşünüyorum.

 

Gravesend’i önde görsem de güven vermeyen yapısıyla tek tutmuyorum. Blue Power müthiş formda, çimi de koşacaktır ve grup da gayet uygun. Won Calm her pistte koşan ve gruba yetecek güce sahip bir at, mutlaka yazılmalıdır. İstikrarlı yapısıyla Kepez Strom ve Mıster Storm ikilisi de yazılırsa büyük oranda yeterlidir.

 

Seddifi aradan dönecek olsa da bu tip mesafeleri grubun üzerinde ve sürekli istikrarlı şekilde koşan bir kısrak. Bugüne kadar gücünün altında hiçbir zaman koşmadı, bugün de çok iyi koşacağını düşünüyorum.

Tam mesafelerine çıkan üç yaşlılar Ghost Warrıor ve War Legend ikilisi de ihmal edilmemelidir.

 

Vıcory Flıght’ın karşısında Handi Girl’ün de elenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Geniş oynayanlar  için son yarışına çok inanmadığım Three Fire da yazılabilir.

 

Saygon güçlü kısraklardan Alkız 16’nın oğlu ve her yarış biraz daha gelişiyor. Uygunlaşan grupta hantal rakibi Serdengeçer’in önünde kalarak kazanmasını bekliyorum.

 

Goygochea ve son yarışıyla birlikte Black Wasp grubun üzerinde bir performansa sahipler. Goygochea boş kalmadığında daima elemeyi tercih ettiğim bir at ama bugün hem grup uygun hem de sert kaçan bir at yok, mutlaka yazılmalıdır. Black Wasp’ı da son yarışından sonra elemek mümkün değil.  Mesafe biraz uzun olsa da uygun grupta Tamercan da yazılırsa  bence yeterlidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,5,2,4,1

2.Ayak: 4,2,3,5,7

3.Ayak: 4,9,1

4.Ayak: 3,1,,2

5.Ayak: 5

6.Ayak: 2,1,3