• 28 Ekim Ankara ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 3 hafta, 6 gün, 14 saat, 58 dakika, 5 saniye önce

Son ayak Ozgenhan ekledim.


Artuklu muhtemelen numarayı alma konusunda ısrarlı olacaktır, dolayısıyla Yeltay’ı banko önermem mümkün değil. Selkut, Akkula, Altepe ve Yetim Ahmet sıralamam.

 

Agah sahip değiştirdikten sonra şahane duruma geldi. Çimde Vakurkız, Adilabi önünde yarış kazandıktan sonra, yine boş kalabileceği bugün bu atlara hiç kaybetmemesi lazım. Agah tek yazılmayacaksa burası en az altı yedi at olur ki bence hiç gerek yok. Agah’ın son durumuna ve mesafe kalitesine güvenmek daha mantıklı.

 

Cumhurbaşkanlığı Koşusu her sene olduğu gibi bu sene de çok zor. Moonbow’un muhtemel sürati dolayısıyla son iki yüzden sonra yarışın sürprize açık hale geleceğini düşünüyorum. Piano Sonata ve Finesse’in yanında yarış gidişine göre şanslı olabilecek Tambora, Oğlum Berat, Vıctorys Ours, Serhuncan, Perfect Warrior, Ulan Bator gibi atlar var. Ankara’da cazip bitmeye en yakın yarışın Cumhurbaşkanlığı Koşusu, mümkün olduğunca eleme yapmamanızı öneririm.

 

Cumhuriyet Koşusu’nda  Gürsü ve Cankareşler’i ayırmıyorum.Bolvadin ve Madrabaz’ın dibine yatacak Gürsu’nun hızlı yürüyebilmesi ve orta mesafede kesmemesiyle bu yarışı kazanmaya çok uygun stili ve kalitesi var. Önceki Cumhuriyet Koşularına baktığımız zaman geriden gelen değil Gürsu tarzı düzlük ortalarında avans yapabilen atların çok şanslı olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla Gürsu’dan çok iyi yarış gelecektir. Cankardeşler benim açımdan yarışın sigortası.

 

Duke Prospero ön grup yarışı yapan Kırdere ve Kıng Crown gibi atlara hakim olacaktır. Beklemecilerden, Ankara kumunu ve 1200’ü çok koşan Simental ve ideal mesafesine çıkan Forte yazarsak bu yarışı halletmiş oluruz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 8,6,2,1,9

2.Ayak: 5

3.Ayak: 14,13,11,6,8,9,10,15

4.Ayak: 10,3

5.Ayak: 3,4,1

6.Ayak: 1,7,5,3,6

 
Cengiz Gürbüz