• 28 Eylül Ankara

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 3 hafta, 15 saat, 43 dakika, 11 saniye önce

İlk altılıda Hüradam ve Vıctory Promıse banko tutuyorum.

 

Black Dynamite müthiş yetenekli bir tay, ilk yarışındaki adapte sorununu tekrarlamazsa, gelişen tecrübesi çok çok iyi koşacaktır. Sonra Malerba, Vasıly, Mantıcore ve son yarışı ilgi çekici Mıster Rıght.

 

Son yarışını kaçarak kazanan ve grubun tamamına net şekilde üstünlük gösteren Pirgos yarışın tartışmasız favorisi. Elips’den ötürü boş kalamama ihtimalini ve tayın tecrübesizliğini düşünerek risk etmek istemiyorum. Orta mesafesinin çok daha iyi olduğunu, biraz geç de olsa hissettiren Sefire Sultan, Kocakaya ile mutlaka yazılmalı. Tecrübeli haliyle ilk defa çıkan Doyoun Hearted sonraki tercihim.

 

Erboğa gösterişli eşgalinin beklentisini henüz gösteremedi ama ciddi aşama göstereceği çok belli. İkinci anne Cahide 73 etkisiyle kaba kumda çok ciddi potansiyeli var, taylığından beri 1000/1.10 civarı işleri çok kolay yapmasıyla uygun grubu geçeceğini düşünüyorum, bir tek yazılacaksa öncelikle Erboğa düşünülmeli.

Son yarışı ölçü olmayan Dugem, Erboğa’nın yine eksik kalması halinde yarışın sigortası.

 

Monavento bomboş kalır görüntüsüyle çoğu yerde tek olacaktır; fakat sabit tempolu, ara yapamayan stili ve çok inatçı olmayan yarış karakteriyle riskli olduğunu düşünüyorum.

James Bond ve uzun süredir hazırlanan, grubun üzerinde potansiyele sahip Transporter yarışı kapatır.

 

Son ayağı dört atla net şekilde kapattığımı düşünüyorum. Akarnejat ve Hayatı Cedid kesin yazılmalılar. Özyel’in beklemeye başlamasıyla boş kalma imkanı olan Adilabi’ye mutlaka şans verilmeli. Eskisi kadar start problemi yaşamayan Akhun, önde yer tutamasa bile grubun uygunluğuyla kazanıra girecektir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,1,3,4,8

2.Ayak: 5,4,2

3.Ayak: 1,,8

4.Ayak: 1,6,4,2,5

5.Ayak: 6,3,7

6.Ayak: 6,5,12,2


Cengiz Gürbüz