• 28 Haziran Elazığ

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 9 ay, 3 hafta, 11 saat, 2 dakika, 54 saniye önce

Şeyşeller’in ilk yarışı harika, tereddütlü başlayıp yer tutamamasına rağmen düzlük performansı süperdi. İlk yarışına 1100 metrede çıkıp virajı grubun en gerisinde dönen bir tay ne kadar iyi koşabilirse Şeyşeller o kadar iyi koştu. Gelişen tecrübesiyle, bu sefer biraz daha öne yakın gidebileceğini düşünüyor çok önde tutuyorum.

Kısa mesafede iyi atlar veren Truthful’un torunu İskenderiye çok çabuk yapısıyla, Şeyşeller’in ilk yarışına benzer uyum sorunu göstermesi halinde bitirebilir. Son tercihim Özdemir Bey.

 

Aradan çok iyi dönen Hilalcan için yine grup çok uygun, kazanmaya çok yakındır ama Tınazlı ile çok erken kapışırsa 1500’ü 1200 kadar kolay bitiremeyebilir. Bekleyenlerden Gülşilan ve bu seviyeler için yeterli potansiyeli, güzel galobuyla Bedii yazıp bırakıyorum.

 

Tekçapkan yine boş kalır ama Cappadcia’nın virajda çok etkili yürümesi zorlayıcı olabilir. Cappadocia’nın temposu Usbey’e benzemez, Tekçapkan’ı erken atlamayı hedeflerse başaracak güç ve temposu var. İkisini öncelikli tutuyorum.

Sonra Şubathan, Semetey Oğlu, Turabi, Altınsima ve Sonbaba yazıp kapatıyorum.

Semetey Oğlu ve Altınsima bu mesafede yetiştirebilirler mi pek ümitli değilim ama şablon çok geniş olmadığı için dışarıda bırakmak istemedim.

 

Blagay – İskeçe ekürilerinin ikisinin de ilk yarışları çok iyiydi, gelişen tecrübeleri ve grubun da çok uygun olmasıyla net şekilde tek tutuyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,7,4,3,6,5,8,9,10

2.Ayak: 11,9,5

3.Ayak: 7,3,9

4.Ayak: 1,5,4,3,8,6

5.Ayak: 7

6.Ayak: 12,3,7,2


Cengiz Gürbüz