• 28 Haziran İstanbul

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 9 ay, 4 hafta, 9 saat, 46 dakika, 49 saniye önce

Tangöze grubun mesafe koşabilen en güçlü ismi, favorim. Miss Turbo için mesafe uzun ama bugün stil değişikliğine gitmesi durumunda önde kolay şekilde boş kalma şansı var. Kalitesi ve gidişat avantajını birleştirebilirse Tangöze’yi zorlayabilir. Sprinterler içinde düzlüğe rahat gelen, idaresi kolay Estigeçti yarışın sigortası.

Queen Of Proti’nin uygun grubu geçmesini bekliyorum, bankom.

Finesse’i çok kolay geçerek hayatının en iyi yarışını koşan Mister Görkem, Finesse’in olmayıp mesafenin lehine şekilde uzadığı, süratli gelişecek bu yarışta günün tartışmasız bankosudur.

Kızıl Tüy son koşusunda ilk kez eksik koştu. Mesafe kaynaklı desek, yarışın hiçbir yerine uyum sağlayamadığı için gerçekçi olmayacak. Ben yumuşak pisti sevmediğini düşünüyorum, yarışa da bozuk aksiyonla, öne gelemeyerek başlayınca tamamen bıraktı. Bugün ideal şartlarına dönüyor, 1600, kuru çim, tempo yapabileceği bir yarış… Tay Deneme ölçüsünde koşabilirse yarışın net favorisi. Rakip Kenobi tutuyorum.

Haliç Koşusu’nda Bodyguard Hero’nun temposu belirleyici olacak. Bu grup ( başta Rhythm Divine olmak üzere ) genelde Ulan Bator’u kaçırmama hedefiyle koştuğu için temponun her yerde yüksek olacağını ve şanslı atların sürate erken gireceklerini düşünebiliriz. Runner Bull da son yarışını bu şekilde kazandı. Favorim Katma Değer.  İdeal mesafesini koşacak Katma Değer’i Agf oranından çok daha ötede bir şansa sahip olduğunu düşünüyorum. Sharpa da stiline dönecektir, beklediğimiz süratin gerçekleşmesi durumunda Ahmet, Sharpa ile direkt arka grup beklemesi yapacak, bu şekilde Ulan Bator ve Rhythm Divine’dan daha şanslı buluyorum. Son tercihim Runner Bull, son koşusu şahaneydi, orta mesafede Ulan Bator’dan da Rhythm’den de bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 4,7,1

2.Ayak: 1,2,5,3

3.Ayak: 4

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 5,1,6,2,4

2.Ayak: 6

3.Ayak: 5,13,10,2,3,20,1

4.Ayak: 9,8

5.Ayak: 4,7,6

6.Ayak: 2,9,16,6,7,13,8,10,12


Cengiz Gürbüz