• 28 Haziran İzmir

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 9 ay, 3 hafta, 23 saat, 22 dakika, 34 saniye önce

Grubun mesafe yarışlarını en diri koşan ismi King Dadaş son koşusunun benzerini yapabilirse kazanmaya çok yakın görünüyor. Utkun Babacan bu mesafenin atı değil ama bu grupta yazamadan yapamıyoruz. Pistine dönen Strabon şans verdiğim son isim.


Bu grupta ilk kez kaçarak koşma şansı yakalayan Fair Mont’un biraz gerilemiş görüntüsüne rağmen bu şartlarda yakalanmaması lazım. Şansına göre agf oranı da gayet makul, kazanacağını düşünüyorum.

 

İlk yarışında dışa sapan Daimon çabuk yapılı, kumcu bir orijine sahip. İlk kum yarışında dikkat edilmeli. Uçanbey’in 52.Neame kızı Nurdangüzel’den olan yavrusu Babauçan; Hızlıtay, Demirdöven gibi atlarla aynı soyu paylaşıyor. Uçanbey’in baskın süratiyle birlikte düşünüldüğünde mutlaka yazılmalı. İlk yarışında çok süratli bir taya denk gelip sonlarda kesen Kıryaman yetenekli bir kum atı. Bu kadar geri planda kalmasına anlam veremedim. Kral Artur, Kültigin ve  Sev Bakalım da yarışın olmazsa olmaz isimleri.

 

Sierra Maestra 1400’e kadar bu gruptan farklı bir kısa çim atı. Doğru yer tutmayı becerebilirse kazanma ihtimali çok yüksek. İç start avantajına sahip Master Of Wind en az son yarışı kadar etkili olacaktır. İzmir çimine gelen Lhazareen net ve iyi bir 1200 çim atı, Sierra Maestra’nın biraz kötü koşması durumunda çok ters bir sonuca imza atabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,8,7,6,10,2

2.Ayak: 6,3,4

3.Ayak: 2,1,9,8,5,6,7,10,3

4.Ayak: 3

5.Ayak: 3,1,5,7,6,10

6.Ayak: 2,5,12

 
Cengiz Gürbüz